Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Usg piersi w Skawinie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Usg piersi w Skawinie

Cześć, mam pytanie o USG piersi. Mam 30 lat i zastanawiam się, czy już teraz powinnam zrobić takie badanie, czy poczekać jeszcze kilka lat. Wiem, że to ważne, żeby robić takie badania profilaktycznie, ale nie wiem, czy to już czas, czy może jest to jeszcze za wcześnie. Zdarza mi się od czasu do czasu poczuć jakiś ból w piersiach, ale raczej to nie jest nic strasznego. Kiedy należy zrobić pierwsze USG piersi? Może ktoś z Was miał podobne wątpliwości? Gdzie mogę się też wybrać na badanie w Skawinie?

Moim zdaniem, jeśli masz 30 lat, to warto rozważyć pierwsze USG piersi, zwłaszcza jeśli masz jakiekolwiek obawy lub bóle. Nawet jeśli nie czujesz żadnych niepokojących objawów, to wczesna profilaktyka nie zaszkodzi, a może pomóc w wykryciu problemów, zanim się pogorszą. Ja zrobiłam USG w wieku 30 lat, po namowach lekarza, i wszystko było ok, ale lepiej zrobić to wcześniej, niż potem żałować. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, to warto udać się do specjalisty. W Skawinie można zrobić takie badanie, sprawdź cennik tutaj: https://rcmskawina.pl
    Last edited by vevi; 04-03-25, 08:29 AM.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Gładzie na tynki
      Wiolata
      Mamy położone tynki gipsowe twarde ale są nierówności z tynku mąż chce sam położyć gładzie. Jakie polecacie ??? I możecie krok po kroku opisać...
      13-03-25, 01:36 PM
    • Zakup profesjonalnego ekspresu do kawy
      Nonni
      Możecie doradzić jakiś dobry ekspres do kawy? Chodzi tutaj o zakup ekspresu do kawy do bistro ...
      13-03-25, 12:23 PM
    • Buty na wiosnę do pracy
      Nonni
      Szukam butów na wiosnę do pracy – coś wygodnego, ale też w miarę eleganckiego, bo mam dress code. Nie chcę szpilek, ale typowe sportowe też odpadają....
      13-03-25, 10:29 AM
    • Szukam płytek
      Wiolata
      Szukam płytek do ułożenia w jodełkę angielską. Koniecznie jak najbardziej zbliżone wyglądem do drewna. Chcę, żeby na pierwszy rzut oka nie było...
      12-03-25, 02:53 PM
    • Prezenty dla klientek
      Wiolata
      Hej, czy macie pomysły na prezenty dla klientek z okazji rocznicy salonu kosmetycznego?...
      11-03-25, 03:19 PM
    Working...
    X