czym najlepiej zrobić peeling całego ciała? chcę sobie wyrównać koloryt i złuszczyć naskórek, zanim się zaczne opalać, żeby potem było równomiernie tylko się zastanawiam czym... jakieś naturalne sposoby, czy raczej z drogerii? i jakieś konkretnej firmy są najlepsze?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
peeling całego ciała
Collapse
X
-
Miałam fajny peeling firmy DAX Cosmetics , o taki Perfecta SPA : MARCEPANOWY Cukrowy peeling do ciała złuszczająco - wygładzający - www.sklep.dax.com.pl i taki Perfecta SPA : CZEKOLADOWO-KOKOSOWY Cukrowy peeling do ciała złuszczająco - ujędrniający - www.sklep.dax.com.pl iii są całkiem fajne Koszt, w zależnosci od sklepu ok. 15 zł. Pięknie pachną, świetnie wygładzają i jeszcze mają jedną fajną rzecz, której nie spotkałam nigdzie indziej. Zostawiają na skórze taki hmmm filtr, tzn pozostawiają skórę nawilżoną i natłuszczoną tak, że już potem nie trzeba jej balsamować
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment