Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

operacja plastyczna uszu ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• operacja plastyczna uszu ?

Witam wszystkich, interesuje mnie Wasze zdanie w kwestii operacji plastycznej uszu !
    Niestety cierpię z powodu kompleksu, który dotyczy moich odstających uszu :c bardzo chciałabym poddać się operacji, aby wreszcie móc nosić wysoko upięte fryzury, jednakże nurtuje mnie w tej kwestii parę pytań:

Jaka jest szansa wystąpienia powikłań ?
    Czy możliwe jest, że pozostaną blizny ?
    Jakie są przeciwwskazania ?
    Jak drogi jest tego typu zabieg ?
    Czy bardzo boli ?
    Myślicie, że naprawdę warto ?

Pomóżcie !

Hej, ja nie odpowiem na Twoje pytania, ponieważ nie mam takiej wiedzy, jednak też rozważam operację plastyczną, juz nie ważne czego.. w kazdym razie też zastanawiam się, czy warto cierpieć z powodu chęci poprawienia swojego wyglądu .. dla kogo właściwie to robimy?? Ja też bym chciała nosić ubrania takie, jakich nie mogę nosić i marzę o tym od kilkunastu lat, ale tak naprawdę.. zastanawiam się, czy.. jeżeli ewentualnie kiedyś będę mogła je nosić, czy to uczyni mnie a) lepszą osobą i b) szczęśliwszą ??
    Moje pytania brzmią : Czy ja to robie dla siebie czy dla innych? Dlaczego trudno jest mi uwierzyć, że ktos mógłby mnie pokochać za to, jaką jestem osobą w środku i co mam w głowie, w sercu itd i jednocześnie nie zwracac uwagi na mój wygląd. ..?? (może to jest właśnie odp na pierwsze pytanie.......)

też tak masz?

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
    X