Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

serum modelujące biust

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• serum modelujące biust

hej, chciałabym trochę poprawić wygląd moich piersi, jednakże unikając ingerencji chirurga plastyka. powiedzcie, jakich preparatów ujędrniających i modelujących biust używacie ?

w drogerii natknęłam się na jeden tego typu produkt, czyli serum modelujące do biustu PUSH-UP firmy Eveline. zgodnie z opisem powinno działać jak niewidzialny biustonosz, więc silnie oddziaływać zawartymi w serum kwasem hialuronowym (odpowiedzialny za jędrność i elastyczność skóry) oraz aktywnym kolagenem liftingującym. ma to zapewnić efekt push-up. produkt kosztuje 15 zł, więc zastanawiam się czy naprawdę działa ? czy polecacie inne przetestowane kosmetyki poprawiające wygląd biustu ?

ten za 15 zł raczej nie działa. Ja polecam krem z Florame ujędrniający biust. Odrazu widać effekty.

Comment

N@t@, sprawdziłaś na sobie ten produkt?? Powiedz, jak wyglądają te efekty, czyli co konkretnie stanie się z moim biustem po jego zastosowaniu ..

Comment

jak ktos ma problem z rozstępami, albo sie pogorszyła elastyczność skóry plus chcę się żeby biust był bardziej napięty, to florame jest idealny ja mam Olejek do biustu ujędrniający, jest nieco drogi bo kosztuje ponad 120 zł, ale jest tego warty, u mnie rezultat był bardzo widoczny już za tydzień. i taaaak, działa! co się dzieje po zastosowaniu = napięty, precyzyjniesze krztałty, gładka skóra ze zmieniejszonymi rozstępami (rozstępy prawie zniknęły).
        Last edited by N@t@; 23-09-10, 01:25 PM.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
        X