Nie wiem, z czego mi się to zrobiło, ale wygląda koszmarnie ;/ Takie niby rozstępy, ale wyglądają jak blizny. Zrobiło mi się to jakieś 3 lata temu i od tego czasu trochę sie powiększyło. Zauważyłam, że powiększa się w lecie, jak się np. spalę na słońcu w tych miejscach. Co to jest i jak to zlikwidować? Mam takie na udach, pośladkach i pod kolanami.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dziwne bruzdy na udach i pośladkach
Collapse
X
-
No właśnie... ani nie chudłam, ani nie przytyłam zbytnio. Nie wiem więc, dlaczego takie się zrobiły. Teraz zapisałam się na siłownię, chodzę 3x w tygodniu więc mam nadzieję, że mi trochę znikną. Do tego dodam masaż i olej z oliwy - skoro twierdzisz, że dobry. Życzcie mi powodzenia i gładkiej skóry ;p !!!!!
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa...
-
Channel: Nowe Technologie
19-02-25, 03:44 PM -
-
Zastanawiam się, czy w ogóle warto wieszać lustro w przedpokoju. Z jednej strony może być praktyczne, ale z drugiej nie chcę, żeby pomieszczenie wyglądało...
-
Channel: Ubrania
14-02-25, 03:05 PM -
-
Hej, dziewczyny jaki żel do mycia twarzy i kremy polecacie na trądzi różowaty? Dodam że skóra bardzo sucha i 40+. Czy cetaphil byłby tu dobrą...
-
Channel: Kosmetyki
14-02-25, 02:07 PM -
-
Od jakiegoś czasu mam częste bóle głowy, zwłaszcza po długim dniu pracy przy komputerze. Staram się unikać tabletek i szukam bardziej naturalnych...
-
Channel: Kosmetyki
14-02-25, 01:48 PM -
-
Zauważyłam, że mam trudność w przepracowaniu pewnych emocji z przeszłości. Czy autohipnoza może pomóc w ich uwolnieniu? Czy trzeba mieć doświadczenie,...
-
Channel: Tryb Życia
14-02-25, 01:45 PM -
Comment