Mam od kilku lat dużą bliznę na kolanie ... Biegłam chodnikiem, potknęłam się o krawężnik i przewróciłam. To właściwie całkiem dziwne, że upadając z wysokości dorosłego człowieka na chodnik, tylko zdarłam kolanko ... No, w każdym razie blizna jest i nie wiem, jak się jej pozbyć... Ma ona powierzchnie ok 3 x 3 cm , więc jest raczej widoczna... Używałam maści Cepan i Dermabliz, ale ona ciagle jest i szpeci moje kolanko.... Możecie polecic mi jakiś skuteczny krem na blizny ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
blizna :/
Collapse
X
-
słyszałem bardzo dobre opinie na temat maści Contractubex, po której blizna stały się prawie niewidoczne. co do Cepanu jest to raczej specyfik na świeże blizny, więc mógł Ci nie pomóc w walce ze starą blizną.
może dobrym rozwiązaniem byłyby zabiegi z maścią wybielającą i lampą Bioptron ? widoczny efekt po 3 tygodniach.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment