ostatnio widziałam w rossmanie coś, co szczerze powiedziawszy mnie bardzo zaintrygowało! mianowicie - żel do dezynfekcji rąk. jak to właściwie działa? bo domyślam się, że potrzebny jest np. w podróży, jak nie mamy możliwości umyć rąk, ale... czy to ma sens? jak przetrę ręce takim żelem, to się przestaną lepić po trzymaniu jakiejś klejącej rzeczy, czy jak? bo chyba jakoś nie potrafię sobie wyobrazić cudownego działania tego kosmetyku.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
żel do dezynfekcji rąk?
Collapse
X
-
NEXCARE Stop Bakteria ja mam taki.
rzecz dobra w szczególności, jak jesteś poddatna na zarazki - poprostu przemywając takim żelem dłonie, jednocześnie zabijasz wszelkie bakterie, znajdujące się na nich! nie mówiąc juz o matkach z dziećmi - wręcz niezbędny w przypadku maluchów ciągne wkładających coś do buzi, włącznie ze swoimi palcami
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment