noszę soczewki kontaktowe i okropnie męczą mi się oczy. czy możecie mi polecić jakieś DZIAŁAJĄCE krople do oczu? zależy mi na tym, żeby były sprawdzone. nie chcę zakraplać oczu czymś, czym wcześniej nikt, kogo znam nie zakrapla oczu niestety.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
krople do oczu
Collapse
X
-
Cześć
Dobre są Kropelki Eyeye HydraClair 15ml, mam problemy z suchością Oka, polecono mi te Kropelki, jestem z nich zadowolona a ponadto nie mają żadnych konserwantów i dobrze nawilżają oczy. Kupuję w sklepie internetowym, sprawdzaj ceny na porównywarkach, nie pamiętam teraz nazwy sklepu w którym zamawiam ale wiem że na opineo mają najniższe ceny, koleżanka tam zamawia a ja dodatkowo dokładam się do jej zamówień. Pozdrawiam
-
Starazolin HydroBalance to super krople do oczu, też są bez konserwantów.Długotrwale nawilżają suche i zmęczone oczy. No i uzyskały wysoką ocenę kliniczną. ) a te krople eyeye hydraclair nie próbowałam, czy możesz podać nazwę sklepu w którym kupujesz, bo może bym spróbowała te ostatnie )), zawsze mogą się okazać lepsze.
Comment
-
Cześć. Fajne są te Kropelki, moja siostra je używa od dłuższego czasu i wzięłam od niej.
Noszę soczewki i czasem zdarza się tak mam strasznie suche oczy w środku i zaczęłam je używać. W ogóle to noszę się z zamiarem zmiany soczewek bo używam Optim kwartalne a chce miesięczne. Czy ktoś mi doradzi jakie są dobre?? i nie drogie
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment