Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Botox kto ma doświadczenie?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Botox kto ma doświadczenie?

Od dłuższego czasu zastanawiam się nad lekkim poprawieniem urody. Zależy mi głównie na twarzy. Martwią mnie szczególnie zmarszczki na czole. Wiele czytałam, także na tym forum o zabiegach chirurgii estetycznej. Jestem skłonna zdecydować się na zabieg z wykorzystaniem Botoxu. Wybrałam instytut medycyny estetycznej w mojej okolicy, jednak przed samym zabiegiem chciałabym zapytać o Wasze doświadczenia z Botoxem, byłyście zadowolone z efektów?

Witam Cię

Najpierw musisz wiedzieć, że botulinum jest jedna z najmocniejszych ze znanych toksyn. Po drugie, te bakterie są często stosowane w medycynie, ale przy zastosowaniu botulinum w chirurgii plastycznej jest bardzo duże ryzyko, że rezultaty nie będą wyglądać tak jak chciałaś.

Najważniejsze: po takiej operacji, nie możesz wrócić do oryginalnego stanu. Taką zostajesz. Kropka.
    Więc zastanów się dobrze przed tym.

Zobacz co się może stać z tą toksyną u VIP-ów, którzy napewno idą do dobrych klinik i mają pieniądze... wyobraź sobie tutaj w Polsce o ile ryzyko jest większe trafić do niewłaściwego specjalisty lub stać się ofiarą błędu : Celebrity Plastic Surgery Gone Wrong | Pharmas Health And Medical Blog

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
    X