Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Botox kto ma doświadczenie?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Botox kto ma doświadczenie?

Od dłuższego czasu zastanawiam się nad lekkim poprawieniem urody. Zależy mi głównie na twarzy. Martwią mnie szczególnie zmarszczki na czole. Wiele czytałam, także na tym forum o zabiegach chirurgii estetycznej. Jestem skłonna zdecydować się na zabieg z wykorzystaniem Botoxu. Wybrałam instytut medycyny estetycznej w mojej okolicy, jednak przed samym zabiegiem chciałabym zapytać o Wasze doświadczenia z Botoxem, byłyście zadowolone z efektów?

Witam Cię

Najpierw musisz wiedzieć, że botulinum jest jedna z najmocniejszych ze znanych toksyn. Po drugie, te bakterie są często stosowane w medycynie, ale przy zastosowaniu botulinum w chirurgii plastycznej jest bardzo duże ryzyko, że rezultaty nie będą wyglądać tak jak chciałaś.

Najważniejsze: po takiej operacji, nie możesz wrócić do oryginalnego stanu. Taką zostajesz. Kropka.
    Więc zastanów się dobrze przed tym.

Zobacz co się może stać z tą toksyną u VIP-ów, którzy napewno idą do dobrych klinik i mają pieniądze... wyobraź sobie tutaj w Polsce o ile ryzyko jest większe trafić do niewłaściwego specjalisty lub stać się ofiarą błędu : Celebrity Plastic Surgery Gone Wrong | Pharmas Health And Medical Blog

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
    X