Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

przepisy na domowy peeling

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• przepisy na domowy peeling

macie jakieś swoje ? podzielcie się ze mną, bo uwielbiam tego typu kosmetyki. nie dość, że tanie, to często jeszcze bardziej skuteczne, niż te kupione w sklepie

ja na początek podam swój, który stosuję ostatnio. megaprosty i megaskuteczny :

sól morska gruboziarnista + oliwa . koniec. robię z tego taką dość gęstą papkę i masuję okrężnymi ruchami łydki, uda, pośladki i brzuch. skóra jest po tym peelingu nie dość, że gładka, to jeszcze odżywiona za sprawą oliwy.

opcja dla bardziej wrażliwych na wrażenia jest taka, by zamienić oliwę na oliwkę dla dzieci. zapach będzie o niebo lepszy.

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Ogrzewanie do nowego domu
    Nonni
    Czy możęcie polecić ogrzewanie do nowego domu?
    Pompe ciepła czy ogrzewanie gazowe?...
    Dzisiaj, 10:55 AM
  • Kiedy planować ogród
    Nonni
    Jestem w trakcie budowy i zastanawiam się keidy najlepiej jest już zająć się ogrodem?...
    Dzisiaj, 10:11 AM
  • Gotowe dania ze słoików
    Gabriel20
    Cześć, chciałbym zebrać opinie na temat rozwiązania jakim są gotowe dania w słoikach. Przy obecnym braku czasu zaczynam szukać czegoś, co da...
    Wczoraj, 01:29 PM
  • Kolposkopia
    vevi
    Hej dziewczyny, czy któraś z was miała wykonywaną kolposkopię oraz pobieraną biopsję? Niestety wyszła mi nieprawidłowa cytologia i dostałam...
    21-01-26, 10:10 AM
  • Rzeszów ginekolog
    Nonni
    Dziewczyny w związku z tym że mam endometrioze, staramy się z mężem o dziecko już dwa lata. Ostatnio byłam w ciąży ale poroniłam. W związku...
    19-01-26, 01:49 PM
Working...
X