Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Avon

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Avon

"Avon Cosmetics Polska to najstarsza ze spółek, powołana w roku 1992. Jej najważniejszym celem jest dostarczanie do polskich domów wysokiej jakości produktów za niewygórowaną cenę. Dystrybucja kosmetyków Avonu opiera się na systemie sprzedaży bezpośredniej – niezależne Konsultantki regularnie dostarczają produkty bezpośrednio do klientów."

Czy lubicie i kupujecie kosmetyki z Avonu ? Tutaj możemy wymieniać się opiniami ZA i PRZECIW, a także polecać i odradzać konkretne linie czy też poszczególne produkty !

Odradzam kupno wszelkich produktów z linii Color Trend, czyli kosmetyków przeznaczonych dla nastolatek. Są to rzeczy słabe jakościowo - tusze do rzęs tworzą nieestetyczne grudki, a cienie do powiek nie utrzymują się długo po nałożeniu. Zdecydowanie negatyw :/

Natomiast do moich ulubionych produktów Avon należą te z serii Planet Spa ! Uwielbiam kosmetyki Planet Spa - Minerały z Morza Martwego o właściwościach oczyszczających i odświeżających. Działają na bazie soli krystalicznej i czarnego błota z Morza Martwego, polecam, naprawdę warto !

Comment

zdecydowanie polecam żele pod prysznic z serii Naturals - mają poręczne opakowanie i pięknie pachną, a ich zapach naprawdę długo utrzymuje się na skórze.

muszę niestety odradzić szampony z tej serii o takich samych zapachach co żele, ponieważ bardzo wysuszają włosy :/

Comment

Sceptycznie nastawiona, ponieważ wszstkie produkty co kupiłam są słabe jakościowo. W tym tygodniu wyrzuciłam maseczkę z zielonej herbaty - wogóle nie ma żadnych efektów po zastosowaniu tego czegoś (buteleczka była w 3/4 pełna).
        Poza tym przestraszyły mnie składniki, niszczące cerę i ilość parabenów.

Comment

A ja jeszcze nigdy nie kupiłam nic z AVONu oprócz szczotki do włosów. A nie kupiłam dlatego, że hmm... Przed kupnem kosmetyku musze go zobaczyć, zobaczyć jego prawdziwy kolor (wiadomo, jak to jest ze zdjęciami). Na pewno never ever nie kupiłabym w tego rodzaju firmie pudru, podkładu ani różu. Nie ma szans dobrać odpowiedni odcień po malutkich zdjęciach w ich katalogu. No, albo te żele pod prysznic i balsamy ... Skąd mam wiedzieć, że jak zamówię np poziomkowy to faktycznie będzie taki ? Może to i jest wygodne tak sobie zamawiać kosmetyki, ale ja wolę tradycyjne sklepy, gdzie można wszystko pomacać

Comment

ja mam perfumy avonu. Takie z różyczką...yyy...o takie: http://www.perfunauci.pl/thumbnail/n...herspoon_4.jpg i są prześliczne! uwielbiam ten zapach, bardzo kobiecy i zmysłowy

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
            Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
            masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
            X