Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pasty do żebów dla palących

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pasty do żebów dla palących

Niestety bardzo lubię palić papierosy, co niekorzystnie wpływa na barwę moich zębów. Poszukuję, więc pasty, która pomogłaby mi przywrócić biel zębów, czyli produktu dopasowanego do moich potrzeb. Czy ktoś stosuje i może polecić pasty Clinomyn dla palaczy ? Czy są jakieś inne warte kupienia pasty o podobnym działaniu ?

zdecydowanie Clinomyn. są to może trochę droższe pasty, ale doskonale usuwają przebarwienia powstające w wyniku palenia papierosów, a także doskonale czyszczą zęby w ogóle dzięki mocniej ścierającym, grubszym drobinkom. mają także bardzo intensywny miętowy zapach. ostatnio pojawiła się także tego typu pasta z przeznaczeniem dla palących o wrażliwych zębach, czyli Clinomyn Sensitive.

Comment

Moja ciocia używała Pearl Drops Smokers, czy czegoś takiego i nie była specjalnie zadowolona... Dlatego tę pozycję chyba odradzam

Comment

Jest taka pasta elmex, też specjalnie dla palaczy, w biało-pomarańczowej tubce. Jest mocniejsza od zwykłej i mimo, że nie palę, kiedyś jej używałam w celu wybielenia zębów i dość nieźle działała, więc mogę polecić

Comment

Moja siostra, z którą mieszkam myje ajoną, podobnie jak ja. Pali z 10 papierów dziennie. Zęby ma białe, wyglądają korzystnie. Oddech świeży, ale myje trzy razy dziennie. Chyba o taki efekt wam chodziło, prawda?

Comment

Ja nie mam takich nałogów, ale również przy ajonie utrzymuję biel zębów. To dziwne, bo niby ta pasta sugerowana jest przy problemach m.in. z krwawieniem dziąseł. Jednak ma chyba efekty "uboczne".

Comment

No właśnie - nie masz nałogów i m.in. dzięki temu utrzymujesz białe zęby. Ludzie nie rozumieją, że jeśli faktycznie chce się mieć białe zęby to najpierw należy dać coś od siebie....

Comment

Może i rozumieją, ale tak nagłe olanie papierosów może być problemem. Mało kto jest w stanie rzucić wieloletni nałóg z dnia na dzień. Chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że to proste nie jest, prawda? Ja podziwiam wszystkich, którym faktycznie to się udało, szczególnie dla takiego celu jak zęby.

Comment

Ale co to za problem? Ile korzyści wynika z niepalenia? Przestajesz śmierdzieć, nie masz żółtych palców, nie wydajesz kasy na fajki, a co najważniejsze - nie niszczysz sobie zdrowia. Czy to mało? Moim zdaniem nie, tak więc chyba się da, a białe zęby można tutaj traktować jako efekt uboczny ;-)

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                  Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                  masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
                  X