Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kosmetyki dla nastolatki

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kosmetyki dla nastolatki

Moja córka wchodzi powoli w okres dojrzewania, dlatego też chciałabym kupić jej kosmetyki do pielęgnacji twarzy, aby miała czym walczyć z niedoskonałościami twarzy typu pryszcze czy wągry i nie miała z tego powodu kompleksów. Czy polecacie jakąś konkretną linię dającą dobre efekty i "przyjazną" młodzieży ? Lepsze są produkty Nivea Visage Young czy podobna linia Garniera ? Może zaproponujecie coś innego ?

ja używam:
    1.) AA skóra pod kontrolą Girls żel do twarzy
    2.) peeling Nivea Visage Young, peel soft!
    3.) co jakiś czas stosuję też Clean&Clear usuwający wągry
    jestem bardzo zadowolona z efektów ich działania, które dodatkowo uzupełniam o wizyty u kosmetyczki, która raz na jakiś czas całkowicie oczyszcza mi mechanicznie twarz z wągrów

Comment

Clinique 3 steps, cos w tm stylu, dziala w 100%

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Pomysły na gadżety w gabinecie kosmetycznym
        Nonni
        Poratujecie tutaj pomysłami na gadżety dla klientek w gabinecie kosmetycznym? Co ciekawego warto jest dla klientek przygotować?...
        13-01-26, 02:28 PM
      • Botki zamszowe w zimie
        vevi
        Dziewczyny mam pytanie - widzę piękne botki zamszowe ale zastanawiam się czy kupować je na zimę. Czy zamsz nie zniszczy się od śniegu i soli? A...
        13-01-26, 11:30 AM
      • Duża piaskownica
        Nonni
        Szukam dużej piaskownicy bo mam dwójkę dzieci i często przychodzą jeszcze sąsiedzkie. Co polecacie?
        09-01-26, 03:11 PM
      • Zgubiony dowód osobisty
        vevi
        Gdzieś mi przepadł dowód osobisty nie wiem czy w domu czy zgubiłam na mieście. Czy muszę od razu zastrzegać czy mogę poczekać i poszukać jeszcze?
        09-01-26, 12:19 PM
      • Skawina szukam neurologa
        Nonni
        Głowa mnie boli strasznie i kręci mi się prawie codziennie. Lekarz powiedział żebym poszła do neurologa. Gdzie w Skawinie mogę się umówić prywatnie...
        08-01-26, 02:56 PM
      Working...
      X