Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw niezbędnych kosmetyków :D

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• zestaw niezbędnych kosmetyków :D

hej, proponuje, abyśmy stworzyły kilku punktowy zestaw niezbędnych każdej kobiecie kosmetyków piszcie, co ZAWSZE znajduje się w waszej kosmetyczce i bez czego absolutnie nie możecie żyć

mój typ to...

1. tusz do rzęs

2. pomadka / wazelina

nabłyszcza usta, poza tym można ją uzyć do innych celów:d np. uładzić niesforne brwi albo rozświetlić policzki lub powieki poza tym w ekstremalnej sytuacji może być użyta zamiast kremu nawilżającego, np. jak schodzi skóra z noska

Comment

scrub do twarzy z cukru trzcinowego.

Comment

puder !

bez dwóch zdań puder - nigdzie się bez niego nie ruszam, ponieważ moja kapryśna cera często lubi zaczynać się świecić w najmniej ku temu dogodnych momentach, dlatego tez muszę mieć czym ją poskromić !

Comment

jak dla mnie niezbędnym kosmetykiem - może nie do noszenia w torebce jest miód odżywczy Sanflore. Działa super na wszelkie podrażnienia skóry - koi i łagodzi. Można całą twarz na noc posmarować, a rano wygląda się super - skóra nawilżona i miękka

Comment

ewelajna, brzmi super gdzie można taki miód kupić? i jaka jest niej więcej cena?? i czy pomoże na wysuszoną skórę?

Comment

@b.liteusz :-) mnie pomaga bardzo, skóra mi schnie strasznie bez niego ( nie chcę myśleć co będzie zimą..) tak jak pisałam, miodka odżywczego Sanoflore używam codziennie na noc i jak na razie jest dobrze :-) w ciągu dnia maźgram usteczka, bo mają po tym fajny czerwoniutki kolorek :-) Mioda kupiłam w aptece za ok 64zł z groszami. Ale warto było, bo przynajmniej nie obłażę ze skóry ;-)

Comment

mój niezbędny i jedyny miód od Sanoflore na suchą, zwiędłą skórę, na otarcia, podrażnienia - działa cudownie i do tego pachnie pięknie, jak mazurska łąka

Comment

Kolejny kosmetyk z serii "niezbędny" aromatyczny olejek drenujący Sanoflore mój jedyny- drenuje, wygładza, nawilża pachnie, ale jak! zawiera olejki eteryczne z imbiru, goździków i grejpfruta Ciekawy i intensywny zapach Warto wspomnieć też o opakowaniu - bardzo skądinąd praktycznym - szklana buteleczka z aplikatorem - dzięki temu nie ma możliwości żeby olejkiem się umaźgrać

Comment

tusz do rzęs, dobry krem do twarzy

Comment

U mnie ostatnio najważniejszą pozycją jest fluid do ciałaIKOS Egyptische Erde
                      Nie miałam nigdy wcześniej tak doskonale działającego fluidu. Jest świetny, wygląda na skórze naturalnie i korzystam z niego w zasadzie codziennie.
                      Piękna sprawa.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
                      X