Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

płyny antybakteryjne do rąk

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• płyny antybakteryjne do rąk

hej, dużo podróżuję komunikacją miejską, ale także często przebywam poza domem i nie mam możliwości umycia rąk. czuję się przez to fatalnie niekomfortowo. słyszałam o specjalnych płynach antybakteryjnych myjących dłonie, ale nie wymagających użycia wody. czy sprawdziłyście może ich działanie ? czy bardzo wysuszają skórę dłoni ?

Ja nie słyszałam, ale mogę doradzić Ci jedną bardzo prostą rzecz - chusteczki "mokre" antybakteryjne Można je mieć zawsze przy sobie, zajmują bardzo mało miejsca i świetnie załatwiają sprawę. Ja też nie lubię uczucia "nieumytych" rąk (nie mówię, że brudnych) i u mnie chusteczki sprawdzają się na medal
    Kiedyś używałam tych BEAUTY FORMULAS - ANTYBAKTERYJNE CHUSTECZKI Z ALOESEM I WITAMINĄ E - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl i były super

Comment

Chusteczki to świetne rozwiązanie, ale raczej podczas podróży, kiedy możemy odświeżyć nimi twarz, a także ręce. Jeśli długo przebywasz poza domem i często masz ochotę przywrócić swoim, dłoniom higieniczną czystość to polecam żel antybakteryjny Carex. Będzie to rozwiązanie bardziej ekonomiczne, ponieważ wystarcza na ok. 100 aplikacji. Można dobrać taki żel według własnej preferencji, czyli antyalergiczny lub aloesowy, stworzono także specjalne żele dla dzieci. Produkty te działają na bazie alkoholu - usuwają bakterie i bardzo szybko wysychają, jednak nie wysuszają rąk, ponieważ zawierają pielęgnacyjną glicerynę.

Comment

Tez polecam żel antybakteryjny do rąk, a póżniej naniesienie kremu do rąk.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
        X