Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy macie sprawdzonego dermatologa w Krakowie?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czy macie sprawdzonego dermatologa w Krakowie?

Cześć! Czy ktoś może polecić sprawdzonego dermatologa w Krakowie? Od jakiegoś czasu zmagam się z problemem rumienia na twarzy, skóra mnie piecze i czerwieni się bez wyraźnego powodu. Już sama nie wiem, co robić...

Zerknij tutaj: https://dermed.pl/pl/uslugi/porady-dermatologiczne/ – warto skonsultować się z dermatologiem, który ma doświadczenie w takich problemach. Dobrze dobrane leczenie naprawdę może wiele zmienić.

W moim przypadku bardzo pomógł krem Acne-Derm na kwasie azelainowym. Miałem podobne objawy i wiem, jakie to uciążliwe. Ważne też, żeby zadbać o dietę – ograniczenie ostrych potraw, alkoholu i nabiału zrobiło u mnie sporą różnicę. Krem stosowałem regularnie dwa razy dziennie i zauważyłem, że rumień znacznie się zmniejszył. Trzeba trochę cierpliwości, ale naprawdę warto.
    ​​

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Ogrzewanie do nowego domu
      Nonni
      Czy możęcie polecić ogrzewanie do nowego domu?
      Pompe ciepła czy ogrzewanie gazowe?...
      Dzisiaj, 10:55 AM
    • Kiedy planować ogród
      Nonni
      Jestem w trakcie budowy i zastanawiam się keidy najlepiej jest już zająć się ogrodem?...
      Dzisiaj, 10:11 AM
    • Gotowe dania ze słoików
      Gabriel20
      Cześć, chciałbym zebrać opinie na temat rozwiązania jakim są gotowe dania w słoikach. Przy obecnym braku czasu zaczynam szukać czegoś, co da...
      Wczoraj, 01:29 PM
    • Kolposkopia
      vevi
      Hej dziewczyny, czy któraś z was miała wykonywaną kolposkopię oraz pobieraną biopsję? Niestety wyszła mi nieprawidłowa cytologia i dostałam...
      21-01-26, 10:10 AM
    • Rzeszów ginekolog
      Nonni
      Dziewczyny w związku z tym że mam endometrioze, staramy się z mężem o dziecko już dwa lata. Ostatnio byłam w ciąży ale poroniłam. W związku...
      19-01-26, 01:49 PM
    Working...
    X