Hej dziewczyny ???? Czy depilacja laserowa faktycznie działa, czy to tylko marketing? Myślę o zrobieniu pach, bo mam problem z wrastającymi włoskami i żadne kremy ani peelingi nie pomagają. No i trochę się boję, że to będzie bolesne… Macie jakieś doświadczenia z salonami w Krakowie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Depilacja w Krakowie
Collapse
X
-
Ogólnie żaden zabieg nie działa już po pierwszym razie — depilacja laserowa wymaga kilku sesji, żeby efekt był trwały. Ja miałam spory problem z wrastającymi włosami pod pachami i właśnie depilacja laserowa okazała się najlepszym rozwiązaniem. Po pierwszym zabiegu już widziałam różnicę, a po trzech włosy praktycznie przestały rosnąć. Bałam się bólu, ale zupełnie niepotrzebnie — teraz sprzęty są naprawdę nowoczesne i zabieg jest komfortowy. Jeśli szukasz sprawdzonego miejsca w Krakowie, to zajrzyj tutaj — aktualnie mają jedno z lepszych urządzeń do depilacji w Krakowie: https://dermed.pl/pl/uslugi/lista/de...laseroterapia/.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Jakiego typu mydło i rękawiczki polecicie przy pielęgnacji skóry z azs?
Co nie pogorszy stanu skóry?...-
Channel: Kosmetyki
Wczoraj, 01:38 PM -
-
Co warto jest wybrać pod kątem ogrzewania do domu? Pompę ciepła czy może jednak ogrzewanie ekogroszkiem?...
-
Channel: Tryb Życia
06-11-25, 11:31 AM -
-
Kochane w jaki sposób spowolnić starzenie się twarzy? Czy wiecie jak chociaż na troche zachować ładny młody wyglad?...
-
Channel: Ciało
05-11-25, 02:17 PM -
-
Cześć, mam pytanie odnośnie najlepszej kolejności zabiegów po lecie, skóra 30+, bez większych problemów (poza wiadomo - starzeniem) celem jest...
-
Channel: Kosmetyki
05-11-25, 01:43 PM -
-
Możecie polecić dobre polskei marki ubrań? W jakich sklepach sie zaopatrujecie jeśli chodzi o ubrania?...
-
Channel: Ubrania
04-11-25, 04:17 PM -

Comment