Chcę kupić sobie mgiełkę, którą będę mogła zabierać na przykład na siłownię, czy gdzieś do wykożystania po wysiłku fizycznym. Niestety, nigdzie nie mogę takowej dostać ;/ Czy wiecie gdzie można coś takiego kupić? Słyszalam, że Avon czy tam Oriflame mają takie w ofercie, macie w swoich domowych kosmetyczkach coś podobnego?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mgiełki!!!
Collapse
X
-
ja zawszę kupuję mgiełkę Vichy, dzięki temu mam pewność, że nie wysuszy mojej skóry lub spowoduje jakiegoś uczulenia, krostek, wysypki itd. zaletą mgiełek Vichy jest także neutralne Ph. produkty te odnajdziesz w aptece, może zaproponują Ci tam jeszcze jakiś kosmetyk o podobnym działaniu
-
Niestety też nie wiem. Trzeba zobaczyć w katalogu albo na ich stronie Avon - kosmetyki, uroda, makijaż, pielęgnacja cery, zapachy, Konsultantka
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment