Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mgiełki!!!

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Mgiełki!!!

Chcę kupić sobie mgiełkę, którą będę mogła zabierać na przykład na siłownię, czy gdzieś do wykożystania po wysiłku fizycznym. Niestety, nigdzie nie mogę takowej dostać ;/ Czy wiecie gdzie można coś takiego kupić? Słyszalam, że Avon czy tam Oriflame mają takie w ofercie, macie w swoich domowych kosmetyczkach coś podobnego?

ja zawszę kupuję mgiełkę Vichy, dzięki temu mam pewność, że nie wysuszy mojej skóry lub spowoduje jakiegoś uczulenia, krostek, wysypki itd. zaletą mgiełek Vichy jest także neutralne Ph. produkty te odnajdziesz w aptece, może zaproponują Ci tam jeszcze jakiś kosmetyk o podobnym działaniu

Comment

Ja w lecie używałam mgiełki z Avonu, bo z przyczyn oczywistych bałam się używać perfum na plażę. Zapach może nie utrzymywał się długo, ale nadawał skórze komfort świeżości. Polecam

Comment

Kiedyś Avon miał fajną mgiełkę melonową. Nie wiem, czy jest jeszcze to w sprzedaży.

Comment

Niestety też nie wiem. Trzeba zobaczyć w katalogu albo na ich stronie Avon - kosmetyki, uroda, makijaż, pielęgnacja cery, zapachy, Konsultantka

Comment

I kiedyś miałam mgiełkę z YR również zdała egzamin.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
            Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
            masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
            X