Chcę kupić mojej mamie na urodziny jakiś fajny i dobrze działający zestaw kosmetyków na zmarszczki. Jakiego producenta możecie polecić? Chcę dokladniej jakiś żel do mycia twarzy, peeling i krem. Cena nie gra roli. Może Vichy? Któraś z Was stosowała kosmetyki na zmarszczki tej firmy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kosmetyki na zmarszczki
Collapse
X
-
-
Co najmniej kilka fajnych pozycji znam. Najlepsze kosmetyki przeciwzmarszczkowe zdecydowanie produkuje firma Guam. Doskonały przykład - Ciao kosmetyki Guam Ziemia Egipska Drogeria internetowa Produkt na bazie cennych ekstraktów roślinnych. Jedna uwaga - jeśli kupujecie coś przeciwzmarszczkowego, to tylko z wyższej półki. Nie wierzcie proszę, że kosmetyki za 10 zł wyeliminują wasze zmarszczki!
Comment
-
Ważne, że szukasz wysokiej jakości, a nie najniższej ceny. Polecam ci krem przeciwzmarszczkowy GUAM Microcellulaire ANTI-AGE. Świetna jakość, zawiera cenne ekstrakty roślinne, a co więcej wcale nie jest drogi. Najważniejsza jest jego skuteczność, w której nie ma sobie równych. Tutaj masz więcej na jego temat - Ciao kosmetyki Guam Ziemia Egipska Drogeria internetowa
Comment
-
Polecam taki tekst
Test kremów na zmarszczki mimiczne
Test kremów na zmarszczki mimiczne Uroda - Testy kosmetyków - Galeria - Testy kosmetyków - Uroda - Polki - Kobieta - Testy, porównania, wady, zalety kosmetyków
Nie jest to rewelacja, ale może któraś z was skorzysta.
Comment
-
Jeszcze bardzo dobry kosmetyk w niskiej cenie - Kremowa maska z Mango
Wygładza skórę, ma świetny zapach, zapewnia gładkość i nawilżenie. Dokładnie taki kosmetyk, jakie lubię ;-)
Comment
-
Nie sądzę, by mama ucieszyła się z takiego prezentu. Taki prezent może ją urazić. Proponowałabym raczej kupić coś takiego: http://giftmania.com.pl/c/1842/dyplo...znosciowe.html To byłby fajny upominek dla mamy.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment