Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Balsamy ujędrniające

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Balsamy ujędrniające

Czy warto wierzyć w działanie ujędrniające balsamów? Wiele się ich pojawiło, ale czy to wogóle dziala? Kupiłam ostatnio takie fajne coś firmy Nivea - obiecują ciało bardziej elastyczne już po tygodniu stosowania, a ja jakoś nie widzę różnicy. Jak one wogóle niby mają ujędrniać?

oczywiście balsamy zawierają różne składniki stymulujące ujędrnianie i pozytywnie wpływające na skórę, jednakże jak to się mówi "samo się nic nie robi" - jeśli ograniczysz się wyłącznie do stosowania środków kosmetycznych bez włączenia w program ujędrniania ćwiczeń to niestety, efekty nie będą powalające.

oczywiście należy także pamiętać o tym, że każdy balsam inaczej działa, a efekty stosowania jednego będą inne od pozostałych, więc wybór odpowiedniego może być dobrą bazą pod ćwiczenia

Comment

Jak dla mnie jest tylko jeden, który naprawdę działa.. Żółty Garniere. Są z tej serii także peelingi, jakies rolle i inne takie tam dziwne przedmioty. Ja wypróbowałam peeling cukrowy oraz ten balsam z serii żółtej i moge śmiało powiedzieć ,że nie sa to pieniądze wyrzucone w błoto.
      Zachwycam się tym balsamem, aleeee mojej przyjaciółce np przeszkadza, że on z kolei w ogóle nie nawilża. Ale ja tego nie zauwazyłam
      Naprawde naprawde naprawde polecam

Comment

Mam świetny balsam - Fridge 2.1 firm body balsam. Tak dokładnie nazywa się ten produkt. Zawiera ekstrakt z kakao z bluszczu.
        Stosuję go regularnie i w zasadzie głównie dzięki temu skórę mam utrzymaną w doskonałej kondycji. Bardzo dobry kosmetyk ;-)

Comment

A ja nie wierzę, że te balsamy rzeczywiście ujędrniają. Bez odpowiednich ćwiczeń nie da rady. Pomagają - tak ale sam balsam nie ujędrni ciała.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
          X