Czy warto wierzyć w działanie ujędrniające balsamów? Wiele się ich pojawiło, ale czy to wogóle dziala? Kupiłam ostatnio takie fajne coś firmy Nivea - obiecują ciało bardziej elastyczne już po tygodniu stosowania, a ja jakoś nie widzę różnicy. Jak one wogóle niby mają ujędrniać?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Balsamy ujędrniające
Collapse
X
-
oczywiście balsamy zawierają różne składniki stymulujące ujędrnianie i pozytywnie wpływające na skórę, jednakże jak to się mówi "samo się nic nie robi" - jeśli ograniczysz się wyłącznie do stosowania środków kosmetycznych bez włączenia w program ujędrniania ćwiczeń to niestety, efekty nie będą powalające.
oczywiście należy także pamiętać o tym, że każdy balsam inaczej działa, a efekty stosowania jednego będą inne od pozostałych, więc wybór odpowiedniego może być dobrą bazą pod ćwiczenia
-
Jak dla mnie jest tylko jeden, który naprawdę działa.. Żółty Garniere. Są z tej serii także peelingi, jakies rolle i inne takie tam dziwne przedmioty. Ja wypróbowałam peeling cukrowy oraz ten balsam z serii żółtej i moge śmiało powiedzieć ,że nie sa to pieniądze wyrzucone w błoto.
Zachwycam się tym balsamem, aleeee mojej przyjaciółce np przeszkadza, że on z kolei w ogóle nie nawilża. Ale ja tego nie zauwazyłam
Naprawde naprawde naprawde polecam
Comment
-
Mam świetny balsam - Fridge 2.1 firm body balsam. Tak dokładnie nazywa się ten produkt. Zawiera ekstrakt z kakao z bluszczu.
Stosuję go regularnie i w zasadzie głównie dzięki temu skórę mam utrzymaną w doskonałej kondycji. Bardzo dobry kosmetyk ;-)
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment