Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Balsamy ujędrniające

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Balsamy ujędrniające

Czy warto wierzyć w działanie ujędrniające balsamów? Wiele się ich pojawiło, ale czy to wogóle dziala? Kupiłam ostatnio takie fajne coś firmy Nivea - obiecują ciało bardziej elastyczne już po tygodniu stosowania, a ja jakoś nie widzę różnicy. Jak one wogóle niby mają ujędrniać?

oczywiście balsamy zawierają różne składniki stymulujące ujędrnianie i pozytywnie wpływające na skórę, jednakże jak to się mówi "samo się nic nie robi" - jeśli ograniczysz się wyłącznie do stosowania środków kosmetycznych bez włączenia w program ujędrniania ćwiczeń to niestety, efekty nie będą powalające.

oczywiście należy także pamiętać o tym, że każdy balsam inaczej działa, a efekty stosowania jednego będą inne od pozostałych, więc wybór odpowiedniego może być dobrą bazą pod ćwiczenia

Comment

Jak dla mnie jest tylko jeden, który naprawdę działa.. Żółty Garniere. Są z tej serii także peelingi, jakies rolle i inne takie tam dziwne przedmioty. Ja wypróbowałam peeling cukrowy oraz ten balsam z serii żółtej i moge śmiało powiedzieć ,że nie sa to pieniądze wyrzucone w błoto.
      Zachwycam się tym balsamem, aleeee mojej przyjaciółce np przeszkadza, że on z kolei w ogóle nie nawilża. Ale ja tego nie zauwazyłam
      Naprawde naprawde naprawde polecam

Comment

Mam świetny balsam - Fridge 2.1 firm body balsam. Tak dokładnie nazywa się ten produkt. Zawiera ekstrakt z kakao z bluszczu.
        Stosuję go regularnie i w zasadzie głównie dzięki temu skórę mam utrzymaną w doskonałej kondycji. Bardzo dobry kosmetyk ;-)

Comment

A ja nie wierzę, że te balsamy rzeczywiście ujędrniają. Bez odpowiednich ćwiczeń nie da rady. Pomagają - tak ale sam balsam nie ujędrni ciała.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
          X