Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Najmodniejsze kolory tego sezonu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Najmodniejsze kolory tego sezonu

Promuje się teraz takie kolory na paznokcie jak: miętowy, cytrynowy, truskawkowy, malinowy, generalnie pastele, albo bardzo żywe kolory typu jasna czerwień, róż. Co sądzicie o takich kolorach? Do jakich zestawień ubraniowych najlepiej pasują? Czy u nóg i u rąk taki sam kolor w przypadku np. miętowego?

Dlaczego nie Może być ten sam. Nie ma nic przeciwko. A gdybyś chciała pomalować "ręce i stopy" na różne kolory, to jednak radziłabym łączyć pastele z pastelami i żywe barwy z żywymi
    Co do ubrań, to pewnie powinnać dobieraać kolorystycznie. I dlatego ja np. raczej nie pomalowałabym paznokci na zielono lub żółto, bo wiadomo, że raczej do niewielu kreacji by mi to pasowało. Aczkolwiek znałam kiedys kobiete, ktora codziennie malowała paznokcie pod kolor swetra ... ;> ale to było dziwne i nie wiem, skad miała tyle czasu:d
    Jeśli chodzi o moją opinię na ten temat, to już zawsze będę tradycjonalistką, jeśli chodzi o paznokcie .. Zarówno stopy, jak i ręce wyglądają bardzo ponętnie z czerwonymi paznokciami. Jasny róż/mleczny/pastelowy też jest w porządku. No i mój ulubiony french Ale to juz osobny temat

Comment

W tym tygodniu postawiłam na miętowy. Niestety, muszę pod niego dopasowywać ubrania ;p Wygląda ładnie, w szczególności do opalonych rąk/dłoni i letnich, lekkich strojów. Jednak zgadzam się, że czerwononego nic nie zastąpi - ponętny i prawie do każdego zestawienia pasuje.

Comment

Trzecie TAK dla czerwonego... Niezastąpiony POnętny, kobiecy i elegancki. Pasuje na imprezę i do pracy Nie wiem, czy dałabym się przekonać do miętowego... Jeśli tak, to pewnie "na wakacjach", bo wtedy nie trzeba się aż tak bardzo przejmować, czy wszystko do wszystkiego pasuje

Comment

Więc jednak większość z nas jest tradycjonalistkami - nudziarami nie zdolnym do szaleństwa...

Comment

A ja jestem zdecydowanie ZA takimi kolorami Wreszcie coś nowego, kolorowego i nie aż tak bardzo poważnego. Bawmy się tymi kolorami i naszym wyglądam, a co !! Do biura może faktycznie lepiej darowac sobie pomarańczowe paznokcie, ale na plażę super!! jestem za i w ogóle sie nie przejmujcie tym, że wam nie pasują do ubrania - są wakacje

Comment

bardzo zainteresował mnie kolor miętowy, teraz marzę o takich właśnie paznokciach !
              moim zdaniem ładnie będzie wyglądał także na krótkich pazurkach (ze względu na wyjazd nad morze skróciłam je, aby łatwiej było o nie zadbać), a co Wy o tym myślicie ?
              czy znacie jakiś lakier w ładnym odcieniu mięty ??

Comment

Ja lubię różowy, ale taki barbie, świetnie wygląda na paznokciach i nie patrzę by pasował do ubrań, wydaję mi się że do biura tez można tak się zjawić, jak ktoś jest pewny siebie, to nie będzie przejmował się że komus nie podobają się jego paznokcie. w koncu nie maluje paznokcie dla biura, ale zeby mi się podobalo jak wygladam.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
                X