Przez słowo mleczne rozumiem takie pokryte delikatnym lakierem, prawie bezbarwnym, białym lub różowym. Moim zdaniem są idealne na codzień, tylko mam problem ze znalezieniem dobrego lakieru ... Uzywałam lakieru ASTOR, który jednocześnie był odzywką i przez pierwszy miesiąc był super, świetnie się trzymał, ale potem zaczął się psuć i odpryskiwać już po jednym dniu. Jakich lakierów wy używacie do zrobienia takiego manicure??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
"mleczne" paznokcie
Collapse
X
-
Też chciałam ostatnio zrobić taki delikatny manicure. Subtelny i na każdą okazję.
I kupiłam w tym celu taki mały lakier firmy Miss Selene .... Nie polecam. Efekt koszmarny ... Bardzo ciężko nim pomalowac równo paznokcie.. A może nawet wcale się nie da. W niektorych miejscach jest duzo lakieru, w innych mało .. Po prostu porazka. Zmarnowane pieniądze.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Witam Panie, jestem w 8 tygodniu ciąży i szukam ginekologa który będzie mnie prowadził. Chciałabym kogoś kto ma czas, dokładnie wszystko wyjaśnia...
-
Channel: Kosmetyki
22-12-25, 04:20 PM -
-
Mam mały biznes e-commerce sprzedający biżuterię. Zdjęcia które robię telefonem wyglądają amatorsko i to widać. Szukam fotografa produktowego...
-
Channel: Dodatki i Akcesoria
22-12-25, 11:09 AM -
-
Jaki laser na rumień polecacie ? I gdzie się udać w Krakowie na takie zabiegi?...
-
Channel: Tryb Życia
19-12-25, 11:08 AM -
-
Co Wam pomaga na atopowe zapalenie skóry? Co pomaga? W ostatnim czasie mam sporo zaostrzeń na dłoniach
-
Channel: Kosmetyki
17-12-25, 01:49 PM -
-
Jak w temacie Czy kupiliście w tym roku prezenty na święta? Co przygotowaliście dla bliskich?
Szukam inspiracji na to co warto jest im w tym...-
Channel: Tryb Życia
09-12-25, 11:42 AM -

Comment