Dziewczyny proszę o radę.Mojej klientce nic się nie trzyma.Żel odpada po 2 dniach(całe paznokcie) Hybryda też odpada całymi płatami.Paznokcieć jest dobrze odtłuszczony i przygotowany pod stylizację.Próbowałyśmy robić manicure hybrydowy na różnych bazach i nic.Innym wszystko się trzyma.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Klientce nie trzymają się paznokcie
Collapse
X
-
Ja tak miałam, zmieniłam stylistkę i jest ok. Poprzednio milion żeli i zrywałam jak łuski. Teraz mam mega długie i się trzymają. Wczoraj nawet widziałam, że użyty jest 2 raz u nowej stylistki żel który u tamtej poprzedniej odpad. Widocznie coś jest robione nie tak, innym się trzymało a mi nie.
Duże znaczenie tutaj ma dobór odpowiedniej bazy do paznokci:
Bazy hybrydowe do paznokci Smart Base: transparentne, milky i nude. Wyrównują płytkę, wzmacniają i ułatwiają równe, czyste wykończenie stylizacji.
Zerknij sobie na stronę Eclair
Najnowsze wątki
Collapse
-
Dziewczyny proszę o radę.Mojej klientce nic się nie trzyma.Żel odpada po 2 dniach(całe paznokcie) Hybryda też odpada całymi płatami.Paznokcieć...
-
Channel: Paznokcie
Dzisiaj, 09:50 AM -
-
Jak w temacie, czy są tutaj kobietki, które chorują na depresję, jak sobie radzicie?...
-
Channel: Tryb Życia
31-03-26, 12:15 PM -
-
Czy któras moze jest w trakcie diagnozy adhd u dziecka?
Jak to u Was wyglada?...-
31-03-26, 11:45 AM -
-
Drogie mamy,
Czy ktos ma doswiadczenie z takim urzadzeniem jak klimator w pokoju noworodka? Czy faktycznie Wam pomoglo przezyc upaly czy raczej...-
30-03-26, 09:25 AM -
-
Możecie doradzić gdzie w Krakowie mogę zapisać się na biopsję piersi?
Czy badanie jest bolesne?...-
27-03-26, 02:45 PM -

Comment