Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

lato vs włosy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• lato vs włosy

hej, niedługo wyjeżdżam nad morze i chciałabym uchronić moje włosy przed rozjaśnieniem przez słońce. moje włosy są naturalne, nigdy ich nawet nie zafarbowałam i obawiam się, że przebywanie na plaży w pełnym słońcu mogłoby je w znacznym stopniu rozjaśnić. czy istnieją jakieś produkty, które mogłyby osłabić działanie słońca i ochronić je ?
    bardzo proszę o odpowiedź !

Mogę Ci poradzić dwie rzeczy, z których jedna będzie niezawodna, a druga "to się okaże".

1. NAKRYCIE GŁOWY. To ta niezawodna. Chyba nie muszę mówić, jak działa. Masz do wyboru kapelusze, chusty, czapki, co tylko Ci przyjdzie do głowy

2. KOSMETYKI. Są dostępne spraye, mgiełki, szampony, odżywki z filtrami UV. Np. coś takiego http://hairpro.pl/KEMON_SUN_KISS_REF...150_ml-39.html .

Ja jednak ze swojej strony polecam opcję nr 1.
    I jeszcze pozwolę sobie podkreślić, że słońce nie tylko rozjaśnia nasze włosy, lecz także wysusza i niszczy. Zwłaszcza widać to po końcówkach, które pod koniec wakacji nadają się tylko do obcięcia. Dlatego dbajmy o nasze włosy, bo bez wątpienia są naszą ozdobą

Comment

Filtry może i będą częściowo chronić kolor, ale całkowicie nie uda się uniknąć dzałania słońca, więc polecam jakieś nakrycie do głowy.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X