chciałabym mieć idealnie proste włosy, ponieważ troche się skręcają.. No i najprostsza metoda to oczywiście prostownica. Ale mam taką starą, kupioną 5-6 lat temu. Mam wrażenie, że ona bardzo niszczy mi włosy.. Bo jak na jakiś czas przestaję jej używać, to od razu odzywają, nabierają koloru i blasku. No, ale wobec tego wygląda na to, ze mam do wyboru brzydkie, ale zdrowe włosy, albo ładne zniszczone .. Pytanie brzmi, jak wybrać prostownicę taką, zeby była najlepsza dla włosów? Czy w ogóle takie są?;d domyślam sie, ze pewnie takie lepsze będą droższe, ale moze warto zainwestowac...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
prostownica
Collapse
X
-
Wiadomo, że często używana prostownica niszczy włosy, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić na małe szaleństwo Ale na pewno nie ze starą, rozwalającą się prostownicą! Ja jakiś czas temu kupiłam sobie prostownicę Vidal Sassoon i bardzo jestem z niej zadowolona. Co prawda nie ma regulacji temperatury, ale jest w rozsądnej cenie i łatwo się jej używa, a efekt- wyśmienity
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment