Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

najlepsze odżywki do włosów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• najlepsze odżywki do włosów

hej, tutaj możemy ułożyć listę najlepszych produktów odżywiających włosy, które przetestowałyście, mogą to być odżywki tradycyjne, maski, spray'e itd. )

moim nr 1 jest bez dwóch zdań spray firmy Schwarzkopf: Gliss Kur Płynny Jedwab. jest to odżywka regenerująca włosy i nadająca im połysk oparta na formule dwufazowej, a przeznaczona szczególnie dla włosów matowych i trudnych do ułożenia, efekt jest fantastyczny !

To prawda też przez długi czas stosowałam tę odżywkę. Dużym plusem jest przyjemny zapach, który długo pozostaje na włosach. Odżywka nie obciąża włosów, nie skleja, są po prostu idealne. Kolejnym moim typem jest odżywka z jedwabiem firmy Silk. Każdy może sobie dobrać do typu włosów. Blond, ciemne, kręcone, farbowane, zniszczone ... Szybko regeneruje, nawilża włosy, a poza tym nie elektryzują się, bo niektóre odżywki to powodują.

Comment

moja ulubioną jest l'oreal tec liss control. jest to żel/odżywka, bez spłukiwania, która idealnie wygładza włosy i wyglądają jak bym wyszła prosto od fryzjera!!!! niestety, ten kosmetyk jest dostępny tylko w niektórych salonach fryzjerskich, albo na allegro (ewentualnie w sklepach firmowych l'oreal w niektórych centrach handlowych) i dość drogi, bo kosztuje około 50zł (na allegro taniej, ale też jakieś 35zł).

Comment

Ja od dłuższego czasu używam szamponu i odżywki Dove Pro Age (bordowe opakowania). Moje włosy stały się miękkie, odżywione i błyszczące. Nie od razu, tylko po jakimś czasie, ale jednak Aha i jeśli mowa o odżywkach, to ja stosuję je codziennie (chocaz producent pisze, żeby używać 3 razy w tygodniu), wtedy naprawdę dają pożądany efekt

Comment

moją ulubioną odżywką jest także wcześniej wspomniany produkt Schwarzkopf Gliss Kur, ale odżywka do spłukiwania DEEP REPAIR 19 - TOTAL REPAIR BALSAM CONDITIONER. Polecam w 100 %, błyskawicznie regeneruje włosy suche i zniszczone, dzięki czemu stają się łatwe do rozczesania, miękkie i błyszczące ! dodatkowym atutem może być jeszcze przyjemny i subtelny zapach

Comment

Genialna moim zdaniem odżywka, 1-minutowa, w śmiesznym trójkątnym opakowaniu, to Shauma Oil Intense 1-minute Kompakt Kur. Jedno takie maleńkie opakowanie mi wystarcza na jakieś 3 do 4 razów, a włosy są po niej świetne! Błyszczące, miękkie i się idealnie układają. Do tego nie są wysuszone, a to ostatnimi czasy mój główny problem.

Comment

właśnie odkryłam naprawdę fantastyczną odżywkę i nie mogłam się powstrzymać, żeby tu o niej nie napisać otóż kupiłam sobie ostatnio odżywkę Herbal Essences - Odżywka wyzwalająca blask - Błyszczę, więc jestem ! To podłużne, jaskrawozielone opakowanie kryje w sobie kosmetyk nadający włosom blask i miękkość, ale największym jego atutem jest niesamowity ZAPACH. Zawarte w nim ekstrakty z jagód, herbaty i kwiatu pomarańczy pachną nieziemsko, koniecznie musicie wypróbować !

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
              Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
              masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
              X