hej chciałabym zaszaleć tego lata i zmienić kolor włosów. jestem ciemną brunetką i chciałabym zrobić eksperyment zmieniając się w blondynkę o platynowym odcieniu włosów. czy znacie farbę, która od razu pokryje włosy i zmieni ich kolor ? jakie polecacie ? może Palette ? czy uważacie, że da się przeprowadzić takie farbowanie w warunkach domowych czy może lepiej pójść do profesjonalnej fryzjerki ??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
platynowy blond
Collapse
X
-
Hmm, mam koleżankę, która z bardzo ciemnej brunetki stała się jasną blondynką. Ale ... Nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości. Ona używa rozjaśniacza, który jest dla włosów bardzo szkodliwy, niektorzy mowia nawet, ze kazdy rozjasniony włos, to martwy włos... Moja koleżanka miała piękne, gęste, lśniące włosy, a teraz skarży się na to, że są suche i szorstke.
No, ale fakt faktem - platynowy blond jest. I to się robi w mgnieniu oka. Najładasz taki rozjaśniacz i po kilkudziesięciu minutach masz niemal białe włosy ... Oczywiście trzeba wiedzieć, jak to zrobić, żeby nie przesadzić.
Proponuję Ci przemyśleć kwestie rozjaśniania włosów jeszcze raz
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment