Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jean Louis David

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jean Louis David

Czy była któraś z Was już w salonie Jean Louis David? Ładne fryzurki robią? Mam długie, proste włosy i chcę zrobić z nich coś ładnego. Boję się tylko, że jest to salon, gdzie robią dość awangardowe cięcia i będę potem żałowała, że tam poszłam ;/ Więc proszę o radę: iść do JLD, czy do jakiegoś zwykłego fryzjera? ( w końcu taniej by też troszkę wyszło)

ja sądzę, że trzeba by wiedzieć osobę do której się wybierasz, bo całkiem możliwe jest że trafisz nie na specjalistę. Za dużo tych salonów jest i dlatego też jakość trochę ucierpiała. Ja własśnie też się wybieram do fryzjera, może ktoś może doradzić kogoś konktretnie na Urynowie. Może ktoś słyszał o Espma Hair przy Imielinie? Bardzo mi pasuje lokalizacja, ale czy ktoś zna tam dobrego fryzjera?

Comment

Byłam, usiadłam, oddałam się w ręce miłej pani fryzjerki, popatrzyłam w lustro i... jestem przeszczęśliwa! Moja nowa fryzurka jest tak urocza, że nie mogę od niej wzroku oderwać :P Polecam Jean Louis David!!! A tak przy okazji... byłyście może w którym z salonów Trendy? Chodzę tam na solarium, ale chcę też kiedyś wypróbować jak tną.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X