Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

"odpowiednia" długość włosów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• "odpowiednia" długość włosów

Mam długie włosy, sięgają do połowy pleców, albo może ii są jeszcze dłuższe . Uwielbiam je, ale zastanawiam się czasami, czy nie sa az ZA długie . Bo jak patrze np na kobiety, które mają włosy takie, że sięgają im do pupy, tooooo wydaje mi się to bardzo nieestetycznie, nie wiem, dlaczego. Może to dlatego, że o takie wlosy trudno dbać i tym kobietom nie chce się ich codziennie myć/prostować/pielęgnować i nigdy nie widziałam ŁADNYCH takich długich włosów. W każdym razie moje pytanie brzmi; jaka jest waszym zdaniem "dopuszczalna" długość długich włosów? W sensie .. Skąd wiedzieć, że już są za długie i wyglądam, jak jaskiniowiecc

tak jak powiedziałaś, ocenić to możesz na podstawie tego czy jesteś w stanie o nie zadbać jeśli zaczynasz je zaniedbywać, ponieważ nie masz na to siły/ochoty/czasu to wtedy warto je skrócić. tak długie włosy często zwracają uwagę innych ludzi, którzy od razu zauważą, że nie są one w najlepszej formie

ja bardzo polecam długość tak do ok. ramion, ponieważ wciąż są to przecież długie włosy, można ułożyć je na wiele różnych sposobów, a trochę łatwiej o nie zadbać. w kwestii ekonomicznej, na pewno zużyjesz do ich pielęgnacji mniej każdego danego specyfiku

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
    X