Rozważam zmianę fryzury i właśnie myślę o grzywce, ale mam pewien dylemat.. Bo wydaje mi się, że grzywki wyglądaja trochę "chłopięco" .. Nie wiem, dlatego mam takie wrażenie, bo przecież mężczyźni raczej nie noszą grzywek, nie wiem,skad takie skojarzenia. Ja mam raczej chłopięcą budowę ciała i ostatnia rzecz, jakiej bym chciała to sprawić, by moje włosy też tak wyglądały. Co sądzcie o fryzurach z grzywką?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
grzywka - kobieca, czy raczej nie?
Collapse
X
-
zgodzę się z N@t@ - grzywki mogą być niezwykle kobiece, np. są częstym elementem wykorzystywanym w stylizacji pin-up, która opiera się na podkreśleniu zmysłowości i seksapilu ! inną kwestią są ultrakrótkie grzywki o np. 1 cm długości, nie powiedziałabym, że są szczególnie pociągające i kobiece...
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Poratujecie tutaj pomysłami na gadżety dla klientek w gabinecie kosmetycznym?
Co ciekawego warto jest dla klientek przygotować?...
-
Channel: Tryb Życia
13-01-26, 02:28 PM -
-
Dziewczyny mam pytanie - widzę piękne botki zamszowe ale zastanawiam się czy kupować je na zimę. Czy zamsz nie zniszczy się od śniegu i soli? A...
-
13-01-26, 11:30 AM -
-
Szukam dużej piaskownicy bo mam dwójkę dzieci i często przychodzą jeszcze sąsiedzkie. Co polecacie?
-
Channel: Kosmetyki
09-01-26, 03:11 PM -
-
Gdzieś mi przepadł dowód osobisty nie wiem czy w domu czy zgubiłam na mieście. Czy muszę od razu zastrzegać czy mogę poczekać i poszukać jeszcze?
-
09-01-26, 12:19 PM -
-
Głowa mnie boli strasznie i kręci mi się prawie codziennie. Lekarz powiedział żebym poszła do neurologa. Gdzie w Skawinie mogę się umówić prywatnie...
-
08-01-26, 02:56 PM -

Comment