Jak dać sobie radę z suchymi, łamiącymi się włosami? Mam włosy farbowane, więc może trochę je sobie tym zniszczyłam, plus prostownica...? pewnie tak, ale chciałabym coś zrobić, żeby je odratować, bo narazie wyglądają fatalnie i jeszcze rozdwajaja mi się końcówki i żaden szampon mi nie pomaga. Są jakieś specjalne superdobre odżywki na to?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
suche, łamiące się włosy
Collapse
X
-
myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie Intensywnie Regenerująca Włosy Maseczka WAX
specyfik ten zalecany jest specjalnie dla włosów suchych, zniszczonych, a także rozjaśnianych.
produkt ten charakteryzuje się specyficzną, woskową konsystencją, ale także oryginalnym zapachem łączącym woń słodkich migdałów, miodu oraz cytryny.
bardzo polecam ten kosmetyk, skutecznie zapewnia kompleksową regenerację i pielęgnację włosów
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment