Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

warkocze ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• warkocze ?

hej, co sądzicie o niezwykle wyrazistym ostatnio trendzie, a mianowicie o warkoczach ?

niedawno jeszcze kojarzone z raczej infantylnymi fryzurami dla dzieci lub ludowymi klimatami powracają ze zdwojoną siłą. spotkać możemy bardzo rożne tego typu fryzury, bo od warkoczy tradycyjnych, po zaplecione korony wokół głowy.

jaka jest Wasza opinia na temat tego trendu ? jest dla Was interesujący czy wręcz odwrotnie - zupełnie Wam nie odpowiada ?

Hmm ... Mnie warkocz kojarzy się z wsią, z chłopkami... Albo właśnie, jak mówisz, z fryzurami dziewczynek w przedszkolu. Ale faktycznie widać, że tan trend jest ostatnio powszechny na pokazach mody albo wśród gwiazd (np. warkocze Fergie wokół głowy, jako opaska). Oczywiście moje pierwsze skojarzenie z warkoczem to Julia Tymoszenko Nie wiem, dlaczego ta pani nosi taką fryzurę... Podejrzewam, że może chce, by nigdy z nikim jej nie pomylono I faktycznie, to zdaje egzamin .. No, dlatego można by wysnuć wniosek, że warkocz to z jednej strony taka prosta fryzura, ale dzisiaj niezwykle zwracająca uwagę.. Co nie zmienia faktu, że ja warkocza nie doszę, odkąd skończyłam zerówkę

Comment

Bardzo podobają mi się warkoczyli a'la murzynka - miliard warkoczyków na całej głowie Super to wygląda. Fakt faktem, że trzeba mieć do takiej fryzury odpowiedni styl ubierania się, odpowiednią urodę i oczywiście duuużo włosów, ale efekt jest bardzo interesujący Co do innych warkoczy - na pewno ciekawe są różne upięcia z warkoczami, ale sam, jeden jakoś do mnie nie przemawia. Tak samo dwa po bokach - jak w przedszkolu ;p

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X