Potrzebuję trwały lakier do włosów, BARDZO trwały. Stosowałam już wiele i za każdym razem moje włosy się rozlatują ;/ Zależy mi też na tym, aby nie sklejał ich bardzo, ale lekko podnosił u nasady. Mam bardzo cienkie włosy i dodatkowe obciążanie ich kosmetykami, bardzo źle na nie wpływa i wyglądają poprostu beznadziejnie ;/ może Wellaflex?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Lakier do włosów
Collapse
X
-
Bardzo trwałe i zarazem podnoszące włosy są lakiery Welli. Na przykład Wellaflex niebieski, zwiększający objętość. Nie skleja włosów, a jak rano "psiknę", tak fryzura trzyma mi się cały dzień! No i co najwazniejsze wygląda bardzo naturalnie, a nie jak kask lub coś w tym guście (mam grzywkę). Z czystym sumieniem, mogę polecić ten lakier
-
to prawda! wellaflex ruleezzz
teraz wypuścili nową serie lakierów i pianek z seledynową obwódką - do włosów cienkich, zwiększające objętość. zakupiłam dzisiaj, jeszcze nei testowałam, ale jak tylko to zrobie, nie omieszkam napisać jakie efekty - mam nadzieję, że będzie dobrze trzymało, bo moc utrwalenia ma 4...
Comment
-
a ja ostatnio przetestowałam lakier l'Oreal Elnett i mogę wystawić mu tylko bardzo dobrą ocenę. kosztuje ok. 14 zł i doskonale spełnia swoje zadanie, nie sklejając przy tym włosów lub zbyt ich nie obciążając, co mogłoby spowodować "oklapnięcie" fryzury. dodatkowym atutem lakierów Elnette jest to, że dopasowują się do konkretnych potrzeb włosa, ponieważ przeznaczone są, np. do włosów farbowanych. polecam
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment