ostatnio na moich włosach pojawił się łupież. jest go dośc sporo, nei wiem skąd się wziął - ani nie zmieniałam szamponu, ani nie przesuszałam skóry głowy - i nie wiem kompletnie jak z nim walczyć!!! czy ktoś mi może poradzić co z tym robić? jedna saszetka nizoralu wystarczy? bo coś nie widzę, żeby dawała jakiekolwiek efekty ;/ a może jeszcze dokupić jakiś inny szampon przeciwłupieżowy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
łupież ;/
Collapse
X
-
Miałam ten sam problem. Oczywiście pomaga bardzo zmiana szamponu na przeciwłupieżowy, do tego kilka saszetek Nizoralu. Robiłam tez często maseczkę nawilżającą domowym sposobem: kilka kropli oliwy z oliwek i do tego żółtko jajka. Łupież zniknął i jak do tej pory nei wraca, co mnie bardzo cieszy!))
-
przyczyna może być także inna, a mam na myśli letnią porę roku !
skóra Twojej głowa mogła się po prostu opalić, a że jest dość delikatna teraz po prostu łuszczy się i gubi wierzchnią warstwę naskórkamyślę, że nie powinnaś się tak obawiać, ponieważ proces ten powinien wkrótce ustać.
jeśli jednak chcesz go przyspieszyć polecam stosowanie kosmetyków łagodzących
Comment
-
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa...
-
Channel: Nowe Technologie
19-02-25, 03:44 PM -
-
Zastanawiam się, czy w ogóle warto wieszać lustro w przedpokoju. Z jednej strony może być praktyczne, ale z drugiej nie chcę, żeby pomieszczenie wyglądało...
-
Channel: Ubrania
14-02-25, 03:05 PM -
-
Hej, dziewczyny jaki żel do mycia twarzy i kremy polecacie na trądzi różowaty? Dodam że skóra bardzo sucha i 40+. Czy cetaphil byłby tu dobrą...
-
Channel: Kosmetyki
14-02-25, 02:07 PM -
-
Od jakiegoś czasu mam częste bóle głowy, zwłaszcza po długim dniu pracy przy komputerze. Staram się unikać tabletek i szukam bardziej naturalnych...
-
Channel: Kosmetyki
14-02-25, 01:48 PM -
-
Zauważyłam, że mam trudność w przepracowaniu pewnych emocji z przeszłości. Czy autohipnoza może pomóc w ich uwolnieniu? Czy trzeba mieć doświadczenie,...
-
Channel: Tryb Życia
14-02-25, 01:45 PM -
Comment