Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ochrona przeciwko lokówkom i prostownicom

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ochrona przeciwko lokówkom i prostownicom

hej, słyszałam o specjalnym preparacie chroniącym włosy przed działaniem prostownicy czy lokówki. działanie tego specyfiku opiera się na tworzeniu na powierzchni włosów powłoki przeciwko układaniu ich przyrządami wykorzystującymi do tego wysoką temperaturę, kosmetyk ten uniemożliwia przesuszenie włosów i utrzymuje ich gospodarkę wodną w równowadze.

czy ktoś kojarzy podobny produkt i wie jak się nazywa ?

ile kosztuje ?

Pewnie chodzi o cement do włosów Faktycznie - skuteczny bardzooo i wszystkie fryzjerki mi go zawsze polecają, ale niestety dość drogi no i jest go mało w opakowaniu. Tak czy inaczej, jeżeli możesz sobie na to pozwolić - polecam z czystym sumieniem

Comment

Ja miałam kiedyś taki szampon i odżywke DOVE , takie w kolorze pomarańczowym. Miały choronić włosy przed działaniem wysokiem temperatury (chyba ten zestaw nazywał się HEAT DEFENSE - cos takiego Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.themakeupgirl.net/wp-content/uploads/2009/04/dove-heat-defense.jpg)
      nie wiem, czy spełniał swoje zadanie, czy nie, ale moje włosy były gładkie i miękkie pomimo codziennego suszenia, długotrwałego (bo mam długie włosy) i prostowania co jakiś czas.
      (w ogóle ta seria therapy z dove jest całkiem niezła )

koszt - raczej przeciętny

myślę, że mozesz spróbować, choc nie jestem pewna, czy o to Ci chodziło

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X