Mam mały biznes e-commerce sprzedający biżuterię. Zdjęcia które robię telefonem wyglądają amatorsko i to widać. Szukam fotografa produktowego w Poznaniu. Na co zwrócić uwagę przy wyborze?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Fotograf produktowy w Poznaniu
Collapse
X
-
Najważniejsze to portfolio, zobacz jakie produkty fotograf robił wcześniej. Dla biżuterii potrzebny jest ktoś kto zna się na makro i oświetleniu bo detale muszą być ostre. Sprawdź czy fotograf ma studio bo fotografowanie produktów wymaga kontrolowanego światła. Ceny różne, od 30-50 zł za zdjęcie przy większych ilościach do 100-150 zł za pojedyncze. Często oferują pakiety dla e-commerce gdzie dostajesz kilkadziesiąt zdjęć taniej. Ważne żeby fotograf rozumiał czym jest białe tło i jak przygotować zdjęcia pod Allegro czy stronę internetową. Zobacz ofertę na https://michalkowalczuk.pl/fotografi...uktowa-poznan/ gdzie specjalizują się w produktach i znają wymagania e-commerce.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Witam Panie, jestem w 8 tygodniu ciąży i szukam ginekologa który będzie mnie prowadził. Chciałabym kogoś kto ma czas, dokładnie wszystko wyjaśnia...
-
Channel: Kosmetyki
Dzisiaj, 04:20 PM -
-
Mam mały biznes e-commerce sprzedający biżuterię. Zdjęcia które robię telefonem wyglądają amatorsko i to widać. Szukam fotografa produktowego...
-
Channel: Dodatki i Akcesoria
Dzisiaj, 11:09 AM -
-
Jaki laser na rumień polecacie ? I gdzie się udać w Krakowie na takie zabiegi?...
-
Channel: Tryb Życia
19-12-25, 11:08 AM -
-
Co Wam pomaga na atopowe zapalenie skóry? Co pomaga? W ostatnim czasie mam sporo zaostrzeń na dłoniach
-
Channel: Kosmetyki
17-12-25, 01:49 PM -
-
Jak w temacie Czy kupiliście w tym roku prezenty na święta? Co przygotowaliście dla bliskich?
Szukam inspiracji na to co warto jest im w tym...-
Channel: Tryb Życia
09-12-25, 11:42 AM -

Comment