Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki samochód do ślubu?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• jaki samochód do ślubu?

witam!

dzień ślubu jest najpiękniejsz w życiu. już jako małe dziewczynki wyobrażamy go sobie. wszystko przemyślane jest na 'ostatni guzik': piękna suknia,fryzura, buty, mąż , ale co z autem, którym mamy dojechać do Kościoła, a potem na przyjęcie weselne?
    zauważyłam, że Młode Pary wolą starsze auta, wzbudzając pewnie pewnego rodzaju prestiż. co myślicie o ślubnych autach? preferujecie dawne pojazdy, czy raczej stawiacie na nowoczesność?

Ja mam na to inny pomysł Co byś powiedziała na bryczkę? Albo.... gdyby panna młoda przyjechała karocą, a pan młody na koniu ?! czy to nie byłoby piękne?! Ja nie stawiam ani na dawne pojazdy , ani na nowoczesność, tylko na oryginalność i unikalność i coś, co sprawi, że chwila będzie niezapomniana bryczka byłaby moim zdaniem 100 razy bardziej romantyczna, niż limuzyna

Comment

Ja uwielbiam szybkie samochody Chciałabym coś nowoczesnego, ale z klasą, coś stylowego i z charakterem. Co byście powiedziały na białego forda mustanga? mógłby być nawet taki starszy. Ale koniecznie kabriolet.. Mogłabym z moim Księciem Z Bajki odjechać spod kościoła z piskiem opon ;d

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X