wybieram się na wesele na początku sierpnia i pojęcia nie mam jakie powinnam mieć buty. nie mówię tu o stylu, kolorze itp, chodzi o to, że wesele jednak trwa długo, chętnie założyłabym szpilki, ale boję się że nie wytrzymam tak długo na obcasach :/ z kolei buty na płaskiej podeszwie... kiepsko wyglądałyby do sukienki, którą chcę założyć... a może powinnam wziąć jakieś buty na zmiane po prostu? albo uznać, że po 24 już i tak nikt nie jest świadomy, że tańczę na bosaka? :P
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
buty...
Collapse
X
-
Weź szpilki i drugie wygdniejsze do torebki Zobaczysz, jak będą się bawiły inne dziewczyny i dostosujesz się do otoczenia Z moich doświadczeń wynika, że faktycznie po jakimś czasie dziewczyny zmieniają "szpilki na kapcie". ALE ja wolę do końca wyglądać, jak księżniczka Weź dwie pary i w trakcie zabawy zdecydujesz, czy będziesz dzielna i wytrzymasz, czy się poddajesz
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment