Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

podkład

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• podkład

hej, zastanawiam się nad odpowiednim podkładem na wyjazd nad morze. chciałabym uniknąć efektu "świecenia się", ale chciałabym także, aby podkład długo się trzymał i wyglądał ładnie. czy sa jakieś specjalne kosmetyki przeznaczone na letnie upały ?
    niecierpliwie czekam na odpowiedzi !

Ja używam Astora Perfect Stay i dobrze się sprawuje nawet w upały wygodny w aplikacji, długo się trzyma myślę, że mogę w 100% polecić

Comment

ja odradzam maybeline dream satin liquid.... moim zdaniem BARDZO zatyka pory i sprawia, ze na mojej twarzy pojawiają się jakieś dziwne rzeczy, których wcześniej niebyło, np. jakieś czerwone gródki ... ponadto na upał jest tragiczny. nie kryje za dobrze.. nadaje buzi ładny połysk, nie ma efektu maski. ale wobec wszytkich WAD, te dwie zalety, to chyba nic. także odradzam stanowczo

Comment

Z czystym sumieniem zaprezentuję super mega podkład MAC Studio Fix Fluid. Nawet że jest droższy niż zwykłe podkłady, ale jest baaaardzo oszczędny, nie wiem nawet czy za 2 lata go skończę (już mam go rok), a maluję się codziennie. Nigdzie się nie zmywa, trzyma się cały dzień. Jedyną wadą może być zapach (to znaczy mi odpowiada, pachnie jak maseczka z glinką), ale mój ukochany zdecydowanie nie toleruje tego zapachu, ale też prawda że jest wrażliwy do wszelkiego rodzaju zapachów.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
        X