Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rozmazująca się kredka do oczu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Rozmazująca się kredka do oczu

Mam straszny problem ze znalezieniem kredki do oczu, która po 2,3 godzinach, dalej by była na swoim miejscu i nie rozmazywała by sie. Powiedzcie, jakich Wy uzywacie i ile sie trzymają bez "ubytków"?

Mam bardzo fajną kredkę z Maxfactor'a. Taki wykręcany ołówek, dość miękki ale nie za bardzo. Faktycznie trzyma się dość długo i dopiero po połowie dnia mi się lekko rozmazuje, ale nigdzy tak, żeby mi robił sińce pod oczami. Polecam ten kosmetyk.

Comment

Ja używam kredki L'Oreal Eye Designer. Z jednej strony ma kredkę, a z drugiej gąbeczkę. Jest fajna z kilku powodów:
      -trwała (maluję rano, zmywam wieczorem)
      -mozna nią zrobić makijaż zarówno mocny, dramatyczny (jak eyelinerem) oraz bardzo delikatny (jak cieniem), a mozna połączyc to i to i mieć mini smokey eyes
      -nie jest droga
      Polecam!

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Pomysły na gadżety w gabinecie kosmetycznym
        Nonni
        Poratujecie tutaj pomysłami na gadżety dla klientek w gabinecie kosmetycznym? Co ciekawego warto jest dla klientek przygotować?...
        13-01-26, 02:28 PM
      • Botki zamszowe w zimie
        vevi
        Dziewczyny mam pytanie - widzę piękne botki zamszowe ale zastanawiam się czy kupować je na zimę. Czy zamsz nie zniszczy się od śniegu i soli? A...
        13-01-26, 11:30 AM
      • Duża piaskownica
        Nonni
        Szukam dużej piaskownicy bo mam dwójkę dzieci i często przychodzą jeszcze sąsiedzkie. Co polecacie?
        09-01-26, 03:11 PM
      • Zgubiony dowód osobisty
        vevi
        Gdzieś mi przepadł dowód osobisty nie wiem czy w domu czy zgubiłam na mieście. Czy muszę od razu zastrzegać czy mogę poczekać i poszukać jeszcze?
        09-01-26, 12:19 PM
      • Skawina szukam neurologa
        Nonni
        Głowa mnie boli strasznie i kręci mi się prawie codziennie. Lekarz powiedział żebym poszła do neurologa. Gdzie w Skawinie mogę się umówić prywatnie...
        08-01-26, 02:56 PM
      Working...
      X