Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak ładnie nałożyć róż?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jak ładnie nałożyć róż?

Pomóżcie, zawsze miałam z tym problem. Jaki odcień kupić, czy dużo ciemniejszy od pudru, czy raczej subtelny? I jak go nakładać, żeby był ładny efekt? Czy robienie z ust "dziubka" i wciąganie policzków (nie wiem jak to opisać) to dobra metoda na to żeby róż był równomiernie rozłożony i dokładnie tam gdzie chce?

Jeśli nie wiesz, jaki wybrać kolor, to może wybierz się do perfumerii, np. do sephory. Tam są takie panie, które doradzają. Tzn one przy tym doradzaniu wciskają Ci coraz więcej i więcej produktów, ale jeżeli wiesz, po co idziesz, to nie dasz im się wciągnąć w te kapitalistyczna gre Mnie pani kilka miesiecy temu doradziła bardzo dobry róż, nazywa sie Smash Box , czy cos takiego i sprawdza sie rewelacyjnie. Aa i oczywiście musisz kupić do niego duży pędzel Wtedy efekt będzie najlepszy. Jeśli chodzi o moje preferencje, to wybierz subtelny. Co za dużo, to niezdrowo!

Comment

Nie no duży pędzel byc nie musi, średniej wielkości w zupełności wystarczy bo wtedy nakładasz róż dokładnie tam gdzie chcesz. Ja zawsze po pędzlu jeszcze lekko go rozcieram palcammi, żeby naturalnie wyglądał i jest bajka Inglot ma bardzo fajne kolory, ciepłe i dobre na lato

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X