Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pomarańcz i turkus ?!

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• pomarańcz i turkus ?!

szczerze przyznam, iż byłam odrobinę zszokowana, gdy zobaczyłam to połączenie, które jest podobno najgorętszym trendem tego lata ! co sądzicie o zestawieniu tak wyrazistych i kontrastujących ze sobą cieni do powiek ? czy według Was wygląda to intrygująco i egzotycznie czy też jest esencją kiczu ? wolałybyście, aby w takim makijażu dominowała barwa pomarańczowa czy turkusowa ? a ponadto: na jaką okazję może pasować taki makijaż ??

Zacznę od ostatniego pytania. Jeśli taki make-up , to tylko na specjalne okazje. Tzn. np. impreza w klubie. Bo raczej na imprezy rodzinne takiego makijażu bym sobie nie zrobiła. Ani do teatru. Ani tym bardziej na co dzień. Ale na imprezę, dlaczego nie. Ja bym postawiła na turkus, ponieważ zwyczajnie bardziej mi się podoba, a pomarańcz byłby dodatkiem, np. kreska na dolnej powiece. Albo może trochę cienia w zewnętrznym kąciku.

A co powiecie o połączeniu turkus - fiolet ? Dla mnie to jest rewelacja Oczywiście też na specjalne okazje. Moim zdaniem wygląda super. Kiedyś zrobiłam sobie taki makijaż na impreze w stylu lat 70 i byłam atrakcją wieczoru Pozytywnie

Tylko , że jeśli już decydujemy się na takie szaleństwo, to nie przesadzajmy.. Niech ten makijaz jakoś koresponduje ze strojem, ewentualnie niech bedzie dodatkiem do czarnej kreacji. Bo np TAKI makijaż + czerwona sukienka + czerowna szminka ............. To byłoby połączenie raczej komiczne. Dlatego pamiętajmy o tym, by zachowac umiar. W makijażu powinien być jeden dominujący element, dlatego jeśli juz stawiamy na oczy, to niech usta będą subtelne

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
    X