Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

peeling kawitacyjny

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• peeling kawitacyjny

Proszę o zalety i wady. Chociaż jedną wadę już znam - cena.
    Natomiast mogłybyście mi powiedzieć, na co konkretnie pomaga. Słyszałam, że w pewnym stopniu może zastąpić oczyszczanie mechaniczne, ale nie do końca jestem pewna, czy to prawda.

niewątpliwie do zalet peelingu kawitacyjnego należy to, iż unika się ingerencji mechanicznej jak w oczyszczaniu tradycyjnym - skóra nie jest tak podrażniona, szybciej 'dochodzi do siebie', dzięki czemu nie widać działań kosmetyczki długo po zabiegu.

niestety peeling ten nie jest dla każdego, idealnie oczyści cerę osób z płytkimi porami i raczej niewielkiej liczbie wągrów, w innym przypadku pory w głębi wciąż pozostaną zablokowane.

Comment

Peelingu Kawitacyjnego osobiście nie zaliczyłabym do zabiegów oczyszczających. Raczej do odświeżających. Dzięki ultradźwiękom martwe komórki naskórka się usuwają, skóra staje się gładsza, bardziej promienna, poprawia się koloryt oraz sprawia wrażenie czystej, mniej matowej. Często łączony jest z sonoforezą przez co efekt jest spotęgowany składnikami aktywnymi z ampułek.
      Ceny w tej chwili spadają, więc warto poddać się takiemu zabiegowi.
      Osobiście często go wykonuję i polecam wielu klientkom

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X