Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pasty wybielające zęby

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Dokładnie. Znam co najmniej kilka osób, które myślały, że po wybielaniu to cudowne rozwiązanie da im spokój z problemem brzydkich zębów. Tak nie jest - w większości przypadków powracały one do starego wyglądu swoich zębów. Dodam do tego - wyglądu kiepskiego. Ja myję sobie zęby Ajoną i nie mam takich problemów.

Comment

Ajona dobra jest na dziąsła, sama stosuję tylko ma dziwny zapach.

Comment

To rozwiązanie daje efekty, ale bardzo krótkotrwałe. W zasadzie już po miesiącu zęby mogą wyglądać tak samo jak wcześniej. Nikt nie pozbędzie się z dnia na dzień swoich kiepskich przyzwyczajeń, które dotychczas niszczyły zęby.

Comment

Oluska - dziwny zapach? Może bardziej chodziło ci o smak, bo ten faktycznie jest specyficzny, ale zapach? ;-)
          Jak dla mnie Ajona pachnie normalnie, albo może nawet nie posiada żadnego zapachu ;-)

Comment

Oj ludzie mają różne odczucia co do Ajony. Spotkałam się już z opiniami, że Ajona pachnie jak farba do włosów. Ja tego nie zauważyłam, ale każdy przecież może mieć własne odczucia w tym względzie ;-)

Comment

No tak jak wspomniałam, ja ewentualnie widzę różnicę w smaku, bo na pewno nie w zapachu. Pewnie to jeszcze zależy od tego, z jakiej pasty się korzystało przed Ajoną. U każdego może być to inna pasta i z tego wynikają różnice.

Comment

Trafne spostrzeżenie. W sumie każdy mógł wcześniej korzystać z innej pasty i później widoczne są różnice. Dobra - to tyle w tym temacie. Życzę wszystkim powodzenia w walce o białe zęby. Ajona powinna wam w tym skutecznie pomóc!

Comment

A ja to potwierdzam - już zaczęłyśmy pisać w koło o tym samym więc czas zakończyć ten temat ;-)
                  Dzięki wszystkim za pomoc i sugestie - pozdrowienia i powodzenia.

Comment

Cały czas pisałyście tylko o jednej paście i tyle. A co z innymi? Na aukcjach jest podobno też skuteczna pasta czarna czy ciemna, jakoś tak się nazywa. Jak powiedziałam, dla mnie to pasta na problemy z dziąsłami a nie wybielająca. Mnie nie wybieliła. Co do zapachu, jest dziwny i raczej nie będę jej dłużej stosować. Co do wybielania jest jeszcze np. biała perła albo ten żel wybielający.

Comment

Z tymi pastami to trzeba uważać, ja jak zaczęłam stosować wybielającą, to po kilku dniach zaczęły mnie zęby boleć i wróciłam do zwykłej pasty, widać nie można mieć wszystkiego
                      Skuteczne preparaty na wypadanie włosów

Comment

Bo też dajemy się ponieść modzie. A nie zawsze to co modne jest zdrowe.

Comment

Nie ma takiej możliwości, że pasta wybieli ci zęby. To chwyt reklamowy.

Comment

a ja słyszałam, że pasty wybielające niszczą szkliwo...

Comment

Pasty wybielające na pewno nie mają pozytywnego wpływu na nasze zęby. Nawet jeśli wybielicie zęby to efekt będzie bardzo krótkotrwały - a pastę wybielającą będziecie mogły traktować jako całkowity nałóg. Odłożycie? Koniec z przyzwoitym wyglądem zębów ;-)

Comment

Nie gadaj, że nie mają pozytywnego wpływu – mają, bo zęby stają się białe. Problem tkwi raczej w utrzymaniu tej bieli. Kto z was ją utrzymał przy takiej paście? A fakt, że pasty wybielające szkodzą to już inna para kaloszy – niestety tak faktycznie jest.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                                Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                                masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
                                X