Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pasty wybielające zęby

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

No dobra, ale to działa kiedy korzystasz, kiedy nie masz żadnych nałogów, a minie trochę czasu i wracasz do "normalności", więc po co tracić czas i kasę? Lepiej podejść do tego na poważnie - wtedy być może uda się to zmienić na "normalne".

Comment

Szkliwo zębów indywidualnie przyswaja różne typy pasty wybielające dlatego najlepiej jest przetestować kilka z nich, aby wiedzieć, która jest skuteczne.

Comment

Dokładnie wiem po sobie, jedne pasty powodowały u mnie ból zębów, a inne wybielające nie. Trzeba niestety poeksperymentować zanim trafisz tą najlepszą
        Skuteczne preparaty na wypadanie włosów

Comment

Pasty wybielające nie wybielą wam trwale zębów. To będzie jedynie tymczasowe ;-) Niestety...
          Ja mam białe zęby myjąc pastą ajona, dbając o minimalny kontakt z używkami, a wtedy efekty naprawdę są widoczne.
          Po prostu.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Pomysły na gadżety w gabinecie kosmetycznym
            Nonni
            Poratujecie tutaj pomysłami na gadżety dla klientek w gabinecie kosmetycznym? Co ciekawego warto jest dla klientek przygotować?...
            13-01-26, 02:28 PM
          • Botki zamszowe w zimie
            vevi
            Dziewczyny mam pytanie - widzę piękne botki zamszowe ale zastanawiam się czy kupować je na zimę. Czy zamsz nie zniszczy się od śniegu i soli? A...
            13-01-26, 11:30 AM
          • Duża piaskownica
            Nonni
            Szukam dużej piaskownicy bo mam dwójkę dzieci i często przychodzą jeszcze sąsiedzkie. Co polecacie?
            09-01-26, 03:11 PM
          • Zgubiony dowód osobisty
            vevi
            Gdzieś mi przepadł dowód osobisty nie wiem czy w domu czy zgubiłam na mieście. Czy muszę od razu zastrzegać czy mogę poczekać i poszukać jeszcze?
            09-01-26, 12:19 PM
          • Skawina szukam neurologa
            Nonni
            Głowa mnie boli strasznie i kręci mi się prawie codziennie. Lekarz powiedział żebym poszła do neurologa. Gdzie w Skawinie mogę się umówić prywatnie...
            08-01-26, 02:56 PM
          Working...
          X