Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

henna na brwi i rzęsy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• henna na brwi i rzęsy

robiła sobie któraś z was? ja od dłuższego czasu to rozważam zwłaszcza, że chcę wyjechać nad morze na camping i tam nie będzie za bardzo możliwości, żeby się malować, dlatego pomyślałam o hennie jestem blondynką, dlatego mam raczej jasną oprawę oczu, dlatego myślę, że henna mogłaby na jakiś czas pozwolić mi w ogóle się nie malować
    jak się odbywa taki zabieg u kosmetyczki? ile może kosztować?
    i po jakim czasie ta henna wyblaknie?

Wiesz ja właściwie nie wiem o szczegóły samego zabiegu, ale wiem że trzeba powtarzać ten zabieg po jakimś czasie, bo właściwie kiedy kolor się traci, to póżniej to nie za bardzo wygląda i dlatego w końcu wychodzi na to że zabieg dużo kosztuje, bo masz ciągle go powtarzać.

Comment

No, tak, ale mi chodziło o jednorazowy zabieg. Taki tylko na wyjazd, żebym nie musiała przejmować się niezrobionym makijażem, albo przeciwnie - rozmazanym Czyż to nie byłoby przyjemne?

Comment

W salonie coś takiego kosztuje ok 10 zł, tzn 10 brwi, 10 rzesy. Zabieg trwa moze 20 min. Efekty nie są na zawsze, wiadomo. Ale przez kilkanaście dni na pewno będziesz z nich zadowolona Pozdrawiam

Comment

Z tymi efektami nie jest zawsze tak, jak bysmy tego chciały. Ja kiedyś zrobiłam hennę, a i tak musiałam poprawiać tuszem ;/ Brwi owszem, fajnie wychodzą, ale też istnieje obawa, że jeśli ktoś nie ma naturalnie ciemnej karnacji, za bardzo będzie się odznaczała ich czerń. Tak więc radzę uważać

Comment

Nie robię sobie sama henny, to jest zbyt tanie. Zobaczcie - Beauty Center Józefów, salon gabinet kosmetyczny Józefów, Hildegard Braukmann W Beauty Center Józefów bawię płacę za to 15 zł... Same kosmetyki kosztują więcej...

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
            Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
            masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Płatności bezgotówkowe w biznesie
              vevi
              Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa...
              19-02-25, 03:44 PM
            • Lustro w przedpokoju
              vevi
              Zastanawiam się, czy w ogóle warto wieszać lustro w przedpokoju. Z jednej strony może być praktyczne, ale z drugiej nie chcę, żeby pomieszczenie wyglądało...
              14-02-25, 03:05 PM
            • Trądzik różowaty czym myć twarz
              vevi
              Hej, dziewczyny jaki żel do mycia twarzy i kremy polecacie na trądzi różowaty? Dodam że skóra bardzo sucha i 40+. Czy cetaphil byłby tu dobrą...
              14-02-25, 02:07 PM
            • Naturalne sposoby na ból głowy
              vevi
              Od jakiegoś czasu mam częste bóle głowy, zwłaszcza po długim dniu pracy przy komputerze. Staram się unikać tabletek i szukam bardziej naturalnych...
              14-02-25, 01:48 PM
            • Autohipnoza
              vevi
              Zauważyłam, że mam trudność w przepracowaniu pewnych emocji z przeszłości. Czy autohipnoza może pomóc w ich uwolnieniu? Czy trzeba mieć doświadczenie,...
              14-02-25, 01:45 PM
            Working...
            X