Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

... wyciskanie krostek

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ... wyciskanie krostek

... Od jakiegoś czasu nie mogę sobie z tym poradzić .. Nie wiem, czy to jest tak, że im więcej ich jest, tym więcej wyciskam, czy odwrotnie ... W każdym razie bardzo mi to niszczy skórę, a ja zupełnie nie wiem, jak się przed tym powstrzymać ... Nie przekonuje mnie ani to, że taka rozdrapana buzia będzie wyglądała o wiele gorzej, niż buzia z kilkoma krostkami ....... Ani to, że robiąc to, prawdopodobnie tylko pogarszam sprawę , ani nawet to, że wiem, że w ten sposób na pewno sobie nie pomogę i nigdy ich do końca nie zlikwiduję. Domyślam się, że pewnie niewiele z was ma podobny problem, ale jesli tak, to piszcie , jak sobie z tym poradzić ... Jak przestać do robić

co tu poradzic... masz sie kontrolowac, bo to wszystko zalezy wylacznie od siebie. najlepeij pojdz do dermatologa, niech ci wypisze zel przeciwko wypryskom.

Comment

Krostki wyciskane przez samego siebie nie wyciskają się pod odpowiednim kontem, co prowadzi do wciśnięcia ich głębiej w skórę, co za tym idzie pogorszenia stanu skóry. Najlepszym rozwiązaniem będzie odwiedzenie raz na jakiś czas kosmetyczki w celu oczyszczenia manualnego skóry. oraz stosowanie przez Ciebie środków punktowych na zmiany. Polecam Punktową Emulsję Przeciwtrądzikową Mary Kay na bazie kwasu salicylowego (Punktowa Emulsja Przeciwtr), który ma działanie antyseptyczne oraz przyspieszy gojenie się krost.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
      X