Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Krem silnie nawilżający

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Krem silnie nawilżający

Mam dość poważny problem ze skórą twarzy, ponieważ jest notorycznie sucha. ze względu na panującą teraz letnią aurę muszę jeszcze więcej uwagi poświęcać swojej cerze, więc poszukuję naprawdę solidnego kosmetyku, który dogłębnie nawilżyłby skórę twarzy. czy znacie jakieś produkty, które uchroniłyby mnie przez nieestetycznym łuszczeniem się suchej skóry ?
    czy warto stosować produkty Dove czy Nivea, a może lepiej zainwestować w kosmetyki Vichy ?
    Jakie są Wasze opinie ??

Mam taki krem z Iwostina 15Spf intensywnie nawilżający, mi pomógł tylko że mam normalną cerę. Więc niewiadomo czy będzie tobie pomagać. W drogeriach, np. w Sephorze możesz poprosić próbki kosmetyków i wypróbować jakiś krem, bo po co w coś inwestować jak nie wiadomo czy tobie pomoże. To chyba jet najlepsze rozwiązanie, tak samo można spytać się w aptece czy mają próbki kremu Iwostin, czy innych.

Comment

Jak już kiedyś wspominałam, krem Bambino leczy wszelkie troski Jest tani, nawilża znakomicie, więc czemu nie spróbować Najzwyklejszy krem Nivea też się nada na złuszczającą cerę, też dobrze nawilża. Problem w tym, że te kremy dośc mocno natłuszczają, co powoduje, ze można je stosować tylko wieczorem.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X