Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lifting Jonowy ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Lifting Jonowy ?

bardzo interesuje mnie zabieg wykorzystujący najnowszą technologię, a mam na myśli oddziaływanie preparatu, który jest kosmoceutykiem. czy ktoś poddał się podobnemu zabiegowi ? czy zwiotczała skóra była po nim rzeczywiście jędrna? czy zabieg zmniejsza także worki pod oczami ? słyszałam również, iż leczy trądzik, czy jest to prawda ?

Na stronie internetowej przeczytałam cos takiego :
    Lifting Jonowy - Jon Mask Forte Maska Jonowa: - likwiduje: zmarszczki, trądzik, worki pod oczami, opuchliznę, obwisły podbródek, skórę atroficzną, zwiotczałą i podrażnioną , rozszerzone naczynka, plamy starcze, przebarwienia hormonalne (rozjaśnia), rozstępy ! - ujędrnia, mięśnie brzucha i piersi - idealna dla palaczy i osób pracujących przy komputerze - nie wywołuje żadnych alergii ani podrażnień (nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów) - usuwa toksyny i nadmiar wody z komórek ... bla bla bla....
    Jednym słowem... ROBI WSZYSTKO.
    Zabieg CUD ? Niech zgadnę, kosmetyczka Cię na to namawia?

Szczerze mówiąc, ja w to wszystko nie wierzę ... Ponieważ trądzik, zmarszczki, plamy starcze i obwisłe piersi to są b a r d z o różne problemy i szczerze mówiąc nie widzę żadnej możliwości, jak ten zabieg miałby zwalczać je wszystkie ..;>

Comment

Moja twarz wygląda dobrze bez zabiegów. Stosuję iqface- preparat na trądzik. Świetnie wygładza skórę.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X