Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lifting Jonowy ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Lifting Jonowy ?

bardzo interesuje mnie zabieg wykorzystujący najnowszą technologię, a mam na myśli oddziaływanie preparatu, który jest kosmoceutykiem. czy ktoś poddał się podobnemu zabiegowi ? czy zwiotczała skóra była po nim rzeczywiście jędrna? czy zabieg zmniejsza także worki pod oczami ? słyszałam również, iż leczy trądzik, czy jest to prawda ?

Na stronie internetowej przeczytałam cos takiego :
    Lifting Jonowy - Jon Mask Forte Maska Jonowa: - likwiduje: zmarszczki, trądzik, worki pod oczami, opuchliznę, obwisły podbródek, skórę atroficzną, zwiotczałą i podrażnioną , rozszerzone naczynka, plamy starcze, przebarwienia hormonalne (rozjaśnia), rozstępy ! - ujędrnia, mięśnie brzucha i piersi - idealna dla palaczy i osób pracujących przy komputerze - nie wywołuje żadnych alergii ani podrażnień (nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów) - usuwa toksyny i nadmiar wody z komórek ... bla bla bla....
    Jednym słowem... ROBI WSZYSTKO.
    Zabieg CUD ? Niech zgadnę, kosmetyczka Cię na to namawia?

Szczerze mówiąc, ja w to wszystko nie wierzę ... Ponieważ trądzik, zmarszczki, plamy starcze i obwisłe piersi to są b a r d z o różne problemy i szczerze mówiąc nie widzę żadnej możliwości, jak ten zabieg miałby zwalczać je wszystkie ..;>

Comment

Moja twarz wygląda dobrze bez zabiegów. Stosuję iqface- preparat na trądzik. Świetnie wygładza skórę.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
      X