Mam straszny problem z czerwonymi policzkami ;/ Rumienię się cały czas, nie tylko jak jestem zawstydzona ;p Non stop wyglądam, jak bym przesadziła z ilością soczysto czerwonego różu i doprowadza mnie to do szału, bo nei mam jak tego zamaskować ;/ czym to smarować, albo jak to przykryć?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rumiane policzki
Collapse
X
-
Ale to jest tak zupełnie zawsze? Masz tak od urodzenia? Jeżeli tak, to obawiam się , że to może być rumień i wtedy nie za bardzo da się z tym walczyć... Ja mam coś takiego na policzkach, ale na szczęście w takiej ich części, że nie rzuca się to tak bardzo w oczy.
Przykryć można mocnym makijażem (podkład, korektor, puder). W zimę ta opcja się super sprawdza, ale teraz.......... Teraz, to nie polecam... Zapytaj może dermatologa, czy jakoś można to zwalczyć. Ja szczerze mówiąc nic z tym nie robię, bo szkoda mi na to czasu, nerwów i pieniędzy ...
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment